kapat
21.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Şikecileri bitireceğim

Bakan Fikret Ünlü "Sporun ahlaki değerlerini altüst eden şikeye katiyen müsamaha gösteremeyiz. Buna karışan kişileri spor alanlarından uzaklaştıracağız" açıklamasını yaptı
Devlet Bakanı Fikret Ünlü, yaptığı yazılı açıklamada şikenin kabul edilemez olduğunu belirtti. Futboldaki şike olaylarının son günlerde medyanın gündemindeki yerini koruduğunu kaydeden Ünlü, "Bu aşamada futboldaki şike iddialarına adli mercilerce el konulmuş olup, savcılıklarca çok yönlü olarak yürütülen soruşturmalar devam etmektedir" ifadelerine yer verdi.

Ünlü, şöyle devam etti: "Sporun ahlaki değerlerini şike gibi olaylara hiçbir zaman müsamaha göstermeyeceğiz. Şikenin varlığının ve olaya karışan sorumluların adli mercilerce tespiti halinde bu kişilerin spor alanlarından uzaklaştırılması için gerekli her türlü işlem için gerekeni yapacağımızdan hiç kimse kuşku duymamalıdır."

Askeri yargı devrede
Genelkurmay Başkanlığı Futbol Federasyonu'ndan iddianamede adı geçen asker kökenli hakemlere soruşturma sonuna dek görev verilmemesini istedi. İsmi geçen Sadık İlhan'ın iki ay önce emekli olduğu, Ali Uluyol, Sabahattin Bitirim ve Harun Yiğit'in ise sivil mahkemelerde sorgulanamayakları için Ankara'da askeri mahkemede ifade verecekleri kaydedildi.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır