kapat
21.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kollar sıvandı

Serdar Bilgili ve Hasan Arat, seçim kongresi için listelerini belirledi. Seçim kulislerinin hafta sonunda yapılacak Mali Kongre'den sonra hareketlenmesi bekleniyor

Geri sayım başladı
Beşiktaş camiasında pazar günü gerçekleştirilecek Mali Kongre hazırlıkları tamamlanırken, mart sonunda yapılacak seçim kongresi için geri sayım da başladı. Adaylığını resmen açıklayan Başkan Serdar Bilgili, Hasan Arat ve liste hazırlayan Erol Kaynar uzun süredir yürüttükleri çalışmalarını yoğunlaştırdı. Mali Kongre sonrası yükselmesi beklenen seçim atmosferi, şu andaki görüntüsüyle 2-3 aday üzerinde yoğunlaşacağı izlenimini veriyor. Camiada gözler öncelikle Serdar Bilgili'nin üzerinde.

Bilgili kemik kadrosuyla
Bilgili, mevcut yönetimde iyi anlaştığı isimleri koruyup bunlara takviye yapmayı düşünüyor. Hüsnü Güreli, Yıldırım Demirören ve Fikret Orman'ı mutlaka yanında tutmak isteyen Bilgili'nin İbrahim Altınsay, Berk Ekşioğlu, Mete Düren ve Seyfi Karaca'yla devam edeceği de sızan haberler arasında. Bilgili'nin yeni listesinde yer alan Kaya Çilingiroğlu'nun yanısıra, eşi Hülya Avşar'ın da konuşulduğu, ancak ünlü sanatçının yoğun programı nedeniyle bu fikre sıcak bakmadığı belirtiliyor.

Hasan Arat'ın listesi geniş
Beşiktaş'ta son seçimi kaybeden Hasan Arat'ın ise iki yıldır seçim çalışmalarını yürüttüğü biliniyor. Arat'ın, mart kongresi öncesinde yelpazeyi genişleterek daha katılımcı bir liste oluşturmak istediği ve İhsan Kalkavan, Erol Kaynar gibi güçlü isimlerle de görüştüğü öğrenildi. Tankut Dinç'in Levent'teki Beşiktaş Derneği'nde uzun süren toplantılar sonucunda Arat'ın elinde 45 kişilik yönetici aday listesini oluşturduğu ve ilerleyen haftalarda bunu 19'a kadar indireceği belirtildi.

Kaynar da hazırlanıyor
Kongre yarışına girmesi beklenen diğer isim ise, Bilgili yönetiminden istifa eden Erol Kaynar... 6 aydır seçim çalışmalarını yürüten Kaynar'ın flaş isimlerini şu an için sakladığı, ancak 10 milyon dolarlık finansmanın hazır olduğu ifade ediliyor. Bu arada Beşiktaşlılar Cemiyeti ve Birleşik Grup tarafsızlığını sürdürmeye devam ediyor. Beşiktaş camiasını hafta sonundaki mali kongre sonrası hareketli günler bekliyor.

Fatih DOĞAN



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır