kapat
21.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Bu albüme içimi döktüm

Türk Müziği'nin güçlü seslerinden Muazzez Ersoy nostalji serilerinden sonra, ilk "yeni" albümünü Sevgililer Günü'nde piyasaya çıkardı.
Sanatçı "Senin İçin" adlı albümünde, nostaljiye veda ediyor ve "aşkı, ihaneti yaşayan ama güçlü olmayı bilen bir kadının hikayesini" anlatıyor...

İŞTE HAYATIM
Ersoy albümünün kısa sürede büyük ilgi görmesinden çok memnun.. "Bu albümü sevginin hep var olması umudunu taşıyarak, Sevgililer Günü'nde piyasaya sürdük. Şarkılarımda profesyonelliğimi, anneliğimi, dostluğumu, beklentilerimi, üzüntülerimi, kayıplarımı sevgiyle harmanladım" diyor. Nostalji kraliçesinin, kendi özel hayatından da izler taşıyan şarkıların her biri hit olacak gibi. Albüme adını veren "Senin İçin" aşkı için her türlü fedakarlığı yapabilen bir kadını; sözlerini Sezen Aksu nun yazdığı "Hatırla" isimli şarkı, değerleri hep saklayan ve koruyan bir dostu; "Gör Gör" adlı parça ayaklarının üzerinde durabilen güçlü bir kadını; "Yalancı Gül" ihanetleri sessiz kalarak olgunlukla karşılayan bir kadını; "Yalan mı" ise Pera Palas"ta sevgisi için ölene dek bekleyebilen bir aşığı anlatıyor.

Veciha Aslan



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır