kapat
19.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
Limasollu
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Bir dahaki sefere yalnız geleceğim

Japon kızı Kuni programının son bölümünde Türkiye'ye yeniden geleceğini müjdeledi! "Birçok Türk erkeğiyle tanıştım. Hepsi zarif, beyefendi ve ciddiydi. Hayran oldum. Türkiye'ye bir daha tek başıma giderek koca arayacağım!"
Bir Türk erkeği ile evlenmek için birkaç ay önce Türkiye'ye gelen Japon kızı Kuni Nakazono gündemi meşgul etmiş, daha sonra bir TV programı yaptığı anlaşılmıştı. Kuni'nin Türkiye izlenimleri "Denpa Shonen" (Yürü Elektrik Çocuk) adlı adı altında Japon Nippon TV'de gösteriliyordu. Program önceki akşam yayınlanan final bölümüyle sona erdi.

İLK KEZ BİR ERKEKTEN GÜL ALDIM
Programın bu bölümünde Kuni'nin, kendisiyle evlenmek için başvuran 167 adayla bir salonda biraraya gelmesi ekranlara yansıdı. Adaylar tek tek ekrana gelirken Kuni'nin yorumları ilginçti. Kendisiyle evlenmek için 167 erkeğin başvurması için Kuni, "Müthiş, kendimle övünüyorum" diyordu. Hele hele 4 numaralı aday 37 yaşındaki Hüseyin'in kendisine uzattığı kırmızı gül, Kuni'yi heyecanlandırmıştı: "Hayatımda ilk kez bir erkekten gül aldım" diyordu! Sonunda akşam yemeği için 10 aday belirlenmişti. Kuni için savaş başlıyordu!

KUSURA BAKMAYIN SEÇEMEDİM
Kuni'ye göre "hepsi zarif insanlar"dı. Birebir özel görüşmelerin sonunda program ekibinden birinin sorusu duyuldu: "Gece geç saate kadar süren görüşmeden sonra sonuca varabildin mi?" Kuni, "evet" diye yanıtladı, nihayet beklenen an gelmişti. Ayakta sıralanan ve genç kadının seçimini duymak için sabırsızca bekleyen adayların karşısına geçen Kuni ise mahçuptu. Başını öne eğdi, Türkçe ve Japonca "Affedersiniz. Kusura bakmayın, seçemedim" dediği duyuldu.

Adayların hayal kırıklığı gözlerinden okunuyordu. Bazı adaylar restorandan Kuni'ye teşekkür ederek ayrılırken, bazıları ise "Seni unutmayacağım, her zaman dostuz" diye vedalaşıyordu. O sırada Kuni'nin Türkiye günlüğünde son gün için yazdığı satırlar, İstanbul'da yaşadığı maceranın görüntüleri eşliğinde ekrana geldi. İşte Kuni'nin ağzından günlüğün son günü...

EVLİLİK CİDDİ BİRŞEYMİŞ!
"En son seçtiğim 10 kişi ve tüm 167 kişiye teşekkür ederim. Hayatımda ilk kez sevgi dolu sözcükler duydum ve mutlu oldum. Fakat kafam karıştı. Hepsinin yüzü gözümün önüne geliyordu ve hangisini seçeceğime bir türlü karar veremedim. "Ciddi bir karar vereyim" diye düşündükçe, güçlük çektim. Ne yapacağımı bilemedim. Herkesten özür dilerim. Türkiye hakkında hiç bilgim olmadığı halde sadece hayran olduğum için geldim. Evliliğin derin ve ciddi, düşünerek, karar verilecek bir şey olduğunu anladım. Birçok Türk erkeğiyle tanıştım. Hepsi ciddi, beyefendi ve zarif kişilerdi. Hepsine hayran oldum. Bir dahaki sefer tek başıma Türkiye'ye giderek koca arayacağım. Türk insanları, hepinize teşekkürler ."

Hepsinin niyeti iyiydi ama...
Bu son bölümde sıraya giren adaylar tek tek ekrana geliyordu. Aralarında 60 yaşındaki otel sahibi Maksut Akgün'ün de yer aldığı erkeklerin hepsi kameralara "Evlenmek istiyorum iyi niyetliyim eğer beni seçerse tabii.." diye konuşuyordu. Gençlerden yaşlılara hepsi istekliydi. Kuni'yse olaya hâlâ inanamıyor gibiydi. Adayların fotoğraflarına bakarken kendi kendine "Gerçek mi yoksa hayal mi?" dediği duyuldu. Geçmişte yaşadıkları, okul yıllarında alay eden arkadaşları aklına geldi. Kuni'nin tek isteği bu erkeklerin kendisini övmesiydi! Program ekibinden birinin, "İlk bakışta hoşuna gideni bize söyler misin?" sorusu üzerine Kuni, tereddüt etmeden 100 numaralı aday, 23 yaşındaki Cem'i işaret etti. Kuni, Aşağı yukarı 600 kilometre uzaktaki İzmir'den geldiğini söyleyen bir adaya, "O kadar uzaklardan geldiğiniz için teşekkür ederim" diyordu. Daha sonra övgülerden memnun olan Kuni'nin adaylarla İstanbul sokaklarında yaptığı gezinti ekrana geldi!



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır