
Feribotta lodos paniği
Lodos özellikle Marmara'da yaşamı aksatırken, Mudanya'da lodos yüzünden halatları kopan feribotta bulunan 450 yolcu heyecanlı dakikalar yaşadı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Deniz Otobüsü İşletmesi'ne ait ''Nusretbey'' adlı feribotu dün Mudanya iskelesine yanaşacağı sırada ön ve arka halatları koptu. Halatların kopması üzerine büyük bir gürültüyle sarsılan feribotta bulunan 450 yolcu büyük bir korku ve panik yaşadı. İskeleye bir türlü yanaşamayan feribot, yolcuları Mudanya'daki askeri iskeleye indirmek istedi. Ancak lodos yüzünden bunu başaramayan feribot, Gemlik İskelesi'ne yönlendirilirken kendilerini iskelede bekleyen yakınları da karayolundan Gemlik'e hareket ettiler. Gemlik İskelesi'ne yanaşan feribot yolcuları, araçlarla Şehirlerarası Otogar, Bursa ve Mudanya ilçesine gönderildiler.
ÇOK KORKTUK
Gemlik'e gelen yolcular bir an batacaklarını sandıklarını belirterek ''Halatlar kopunca büyük bir gürültü oldu. Feribot defalarca yan yattı'' dediler.
Umut TÜTÜNCÜ
|