kapat
16.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Erol, Komşu'da yıldız oldu

F.Bahçe, Adanaspor ve Trabzonspor formalarını giyen Erol Bulut, Yunanistan'ın Panionios takımında harikalar yaratıyor. Erol Bulut'a Olympiakos ve AEK'dan teklifler yağıyor
Erol Bulut adını ilk olarak 1995 yılında duymuştuk. Fenerbahçe, Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımından transfer etmişti onu. Sarı-lacivertlilerin şampiyon olduğu o sezonda Erol da sol kanattaki başarılı oyunuyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Ancak ilerleyen yıllarda Erol Bulut, F.Bahçe'den ayrıldı. Bir dönem Almanya'da Eintracht Frankfurt'ta şansını deneyen ama istediğini bulamayan tecrübeli futbolcu, Adanaspor ve Trabzonspor formalarını giyen Bulut, şimdi Yunanistan'ın Panionios takımında başarıyla mücadele ediyor.

Geçtiğimiz 2 hafta, Yunanistan Ligi'ndeki performansıyla "Haftanın futbolcusu" seçilen 27 yaşındaki Bulut'a Komşu'nun önde gelen kulüpleri Olympiakos ve AEK'dan da transfer teklifleri geliyor. Yunan basını da Türk futbolcunun oyununu manşetlerine taşıyarak İbrahim Kutluay'la kıyaslıyorlar.

Yılmaz ŞENOL



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır