kapat
14.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Kısa kısa kısa

Anna yine kayıp
Kortların güzel kızı Rus Anna Kournikova, Belçika'da katıldığı Proximus Diamond Turnuvası'nda Venus Williams'a yenilerek elendi. Anna setleri 7-5 ve 6-0'lık sonuçlarla kaybetti.

Hido'dan 9 sayı
NBA'de All-Star haftasının ardından heyecan yine başladı. Pasifik Grubu lideri Sacramento Kings, Arco Arena'da San Antonio Spurs'ü 99-86 yenerek 50. maçında 38. galibiyetini aldı. Kings'de Hidayet 18 dakikada 9 sayı kaydederken, serbest atışlarda 0/1, 2 sayılık atışlarda 3/6, 3 sayılık atışlarda da 1/3 isabet sağladı, ayrıca 1 hücum ve 2 savunma ribaundu aldı.

Haydi Ülker
Basketbol Avrupa Ligi'nde Efes Pilsen ile Ülker bugün gruplarında son maçlarına çıkıyorlar. B Grubu'ndaki Ülker, Peristeri ile 21.30'da Ahmet Cömert Spor Salonu'nda karşılaşıyor. Ülker bu maçı kazanırsa 2. tura yükselecek. 21.30'daki maçı NTV naklen yayınlıyor. A Grubu'nda 2. turu garantileyen Efes Pilsen ise İsrail'de Maccabi ile 21.30'da karşılaşıyor.

Ümit Davala satılık
Milan ekonomik krizden kurtulmak için sezon sonunda bir çok futbolcusunu satacak. Corriere dello Sport'un haberine göre kulübün, bütçesindeki 118 milyon Euro'luk açığı kapatmak için ilk etapta futbolcuların maaşlarından yüzde 20 kesinti yapmayı planladığı ayrıca Ümit Davala ile birlikte Contra, Helveg, Laursen, Ba, Kaladze, Kutuzov, Brocchi, Javi Moreno, Donati, Simeone, Fiori ve Chamot'yu da satacağı ifade edildi

Botaş kazandı
Potada Bayanlar AvrupafLigi'nde Botaş, Fransa'nın Aix-EnfProvence takımını 65-63fyenerek,fgrubunda 3'ncü galibiyetini aldı. Temsilcimiz maçta ilkfyarıyı da 30-28fönde kapatmayı başardı.f

Erdemir veda etti
Voleybolda Erkekler Avrupa Konfederasyon Kupası çeyrek final rövanş maçında Erdemirspor, deplasmanda Rusya`nın L.Belgorod takımına 3-0 yenilerek, kupaya veda etti.

İlker Ateş'e ödül
Güreş Federasyonu'nun resmi yayın organı Güreşimiz Dergisi, 7 dalda düzenlediği organizasyonda yazarımız İlker Ateş'in Avrupa Şampiyonası'ndaki 'Dinle Hamburger' adlı yazısını en iyi yorum seçti.

İsrail darmadağın
Dünya Kupası'na katılacak takımların dün oynadığı hazırlık maçlarında F.Bahçeli Revivo'nun da forma giydiği maçta İsrail, Almanya'ya 7-1 yenildi. Rapajç'in ikinci devrede görev aldığı karşılaşmada Hırvatistan, Bulgaristan ile golsüz berabere kaldı: 0-0. Beşiktaşlı Myhre'nin 90 dakika görev aldığı mücadelede ise Norveç, Belçika'ya deplasmanda 1-0 yenildi. Diğer sonuçlar: Litvanya-Ürdün: 0-3, İsviçre-Macaristan: 2-1, Hırvatistan-Bulgaristan: 0-0, Kıbrıs-Çek Cumhuriyeti: 3-4, Yunanistan-İsveç: 2-2, Malta-Moldova: 3-0, Suudi Arabistan-Danimarka: 0-1, Polonya-K.İrlanda: 4-1, Lüksemburg-Arnavutluk: 0-0, Hollanda-İngiltere: 1-1, İrlanda Cumhuriyeti-Rusya: 2-0, Galler-Arjantin: 1-1, İtalya-ABD: 1-0 , Fransa-Romanya: 2-1,



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır