kapat
14.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Bir daha asla!
Saatin kataloğunda yer alması için Deniz Akkaya'ya teklif götürüldü ama ünlü manken fotoğrafların çırılçıplak olacağını öğrenince teklifi reddetti. Firma bu kez teklifi Asuman Krause'ye götürdü. Krause, fotoğrafların çekimi için Çağatay Karaçizmeli ile Taşo Toprak İdiz'in objektiflerinin karşısına geçti.
Tüm Metin

  Onları İdo barıştırdı
Tatlıses, sünnetin ardından evine döndü. İdo'nun sünnet töreni aylardır ayrı olan Derya Tuna-İbrahim Tatlıses çiftini yeniden bir araya getirdi. Sünnet töreni sırasında, İbrahim Tatlıses'in "Bana aslan gibi bir erkek evlat verdiği için Derya Hanım'a teşekkür ediyorum" demesi çiftin arasındaki buzları eritmeye yetti.
Tüm Metin

  Uygur ailesi sahnede buluştu
Nejat Uygur'un tiyatro için İstanbul'a geldiği yıllarda oynadığı ilk profesyonel oyun olan 'Kodum Mu Oturturum' adlı oyunda, eşi Nejla Uygur da sahne alacak. Yırın akşam Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde perdelerini açacak olan oyun, 'kahkaha rekorları' kırmaya hazırlanıyor.
Tüm Metin

  Pencereli dekolte!
Vücudunun tüm güzelliğini gözler önüne seren 'pencereli' kıyafeti ile Özay, davete katılan herkesi kendine hayran etti. Giymenin büyük cesaret istediği Tanju Babacan imzalı kıyafetin, kullanılan kumaş çok az olmasına karşın oldukça pahalı olduğu öğrenildi.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır