kapat
14.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Lucescu'ya Olympiakos kancası

Avrupa kulüplerinin peşinde koştuğu Rumen çalıştırıcı, ülkesindeki Prosport Televizyonu'na açıkladı: 'Olympiakos beni istiyor.'
Daha önce, G.Saray'ın eski golcüsü Jardel ile gündeme gelen Yunan futbolu bu kez de Mircea Lucescu'ya kancayı taktı. Önceki gün Prosport TV'sinin canlı yayınına katılan G.Saray Teknik Direktörü, Yunan Olympiakos ekibinin kendisine transfer teklifinde bulunduğunu ilk defa açıkladı. Rumen hocanın, teklife sıcak baktığı belirtildi.

Aiegaleo maçı son şans
Şu anda Olympiakos Teknik Direktörlüğü'nü yürüten Panagiotis Lemonis, takımının dört puan farkla dördüncü sıraya düşmesi üzerine hedef tahtası durumuna geldi. Son maçında Panionios deplasmanında 3-1 yenilen Olympiakos'un Aiegaleo karşısında da puan kaybetmesi durumunda teknik direktör Lemonis'in görevine son verilecek.

Lucescu'ya 2 milyon dolar
Yunan Ligi'nde en ateşli taraftara sahip Olympiakos'un, Lucescu için 2 milyon doları gözden çikardığı kaydedildi. Deneyimli teknik adam da Romen televizyonundaki canlı yayında "Hele bir sezon bitsin" dedi. buluşma

G.Saray'Infbünyesinde bulunanfG.SarayfSportiffAŞ'ninfhisselerinin birfbölümününfhalkafarzınınftanıtımftoplantısı dün yapıldı. Geceye Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili de katıldı. Martfayında yapılacakfseçimlifgenelfkuruldafadayfolduğunufaçıklayanfÖzhanfCanaydınfilefdiğerfadayfşimdikifbaşkanfCansun samimi bir şekilde tokalaştı. G.Saray halka arzdan 28 trilyon lira gelir bekliyor. Cimbom'un yaptırdığı ankete göre ise G.Saray'ın %, F.Bahçe'nin % ve Beşiktaş'ın ise 14 taraftarı olduğu gecede davetlilere açıklandı.

Sergen'e jest
G.Saray yönetimi, sezonu kapatan Sergen'e jest yapacak. "Sergen G.Saray için oynarken sakatlandı" diyen Basın Sözcüsü Üstel, "Maç başına para alan Sergen'e sakatlığından dolayı, oynamamasına rağmen bir miktar ödeme yapacağız"fdiye konuştu.

Galip ÖZTÜRKDEV



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır