kapat
14.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Fener'den gol provası

F.Bahçe hazırlıklarını PAF Takımı ile yaptıkları maçla sürdürdü. Oktay'ın 5, Yusuf'un 3 golle şov yaptıkları maç 10-1 sona erdi

Bekarlar bugün kampa
Fenerbahçe, Galatasaray derbisinin hazırlıklarını, PAF Takımı ile oynadığı antrenman maçıyla sürdürdü. Samandıra Tesisleri'nde 30'ar dakikalık üç devre halinde yapılan maçın ilk 30 dakikalık bölümünü 1-0 yenik kapatan A takım, karşılaşmayı 10-1 kazanırken, Oktay 5, Yusuf 3 golle adeta şov yaptılar ve derbi öncesi formda olduklarını gösterdiler. Bekar futbolcular bugün kampa alınıyor

Güvenlik alarmı
İdman maçında milli futbolcuların yanı sıra, sakatlığı süren Serkan yer almadı. Rev maç için güvenlik alarmı verildi. İstanbul Emniyet Müdürü Hasan Özdemir, dün emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve bazı ilçe emniyet müdürleriyle yaptığı toplantı sonrası önlemler için Saraçoğlu Stadı'na gitti.

Rapajç kaliteli
RAapajc için herkes "Sorunlu futbolcu" diyor, ama bence öyle değil. Antrenman sistemime alışması gerekiyordu. Artık alıştı. Kumaşı çok kaliteli. Onu çok seviyorum. İlk 11'de de yer verebilirim. Çünkü artık o da ne yapması gerektiğini öğrendi. Çok iyi maçlar çıkaracak, göreceksiniz.

İlk 11 zordur
HAKAN ve Ceyhun'a şans verdim. Oynadılar. Ama sahada 11 kişiye yer var. Ve bunların arasına girmek kolay değil.Kendilerini düzeltmeleri için bekliyorum. Çok iyi çalışıyorlar. Kendilerini ve zihinlerini rahatlatıp sahada maksimum performans göstermelerini istiyorum.

Oğuz öğrencim
Oğuz Çetin ile çok iyi çalışıyoruz. Benden öğreneceği çok şey var. İlk geldiğim andan itibaren takımı ben yaptım. Oğuz'dan hiç referans almadım. Çünkü artık olanaklar var. Video, uydu vs... Bütün futbolcuları tanıyordum. Yine de Oğuz ile birçok şeyi konuştum; bilgiler aldım.

Swatch alana Derbi bileti
Derbi öncesi yaşanan bilet krizine Swatch önlemi... Başlatılan kampanyaya göre 62 milyon ödeyip Swatch Fenerbahçe saati alacak taraftarlar, derbi maçı hariç bir karşılaşmayı bedava izleme olanağı bulacaklar. Ya da 35 milyon lira daha ödemeleri halinde G.Saray derbisi dahil bu sezon Saracaoğlu'ndaki bütün maçlara ücret ödemeden girebilecekler.

2 karaborsacı gözlem altında

Bileti tükenen derbi için karaborsacılar üç gün önceden işbaşı yaptı. Saraçoğlu Stadı çevresinde konuşlanan karaborsacılar, daha önceden aldıkları biletleri fahiş fiyatlarla taraftarlara satmaya çalıştı. Yapılan ihbar üzerine stat yakınındaki Migros önünde karaborsa bilet satmaya çalışan iki kişi polis tarafından gözlem altına alındı.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır