kapat
14.02.2002
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
banner
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPUS
 HYDEPARK
 İNANÇ
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 DİYET
 TATLILAR
 CİNSELLİK
 PAZAR SABAH
 KİTAP
 SİNEMA
 SANAT
 RENKLER
 GURME
 TARİH
 SUNNY
 HİGH-TECH
 YAT&TEKNE
 NET YORUM
 NET GÜNDEM
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Sataniste yar etmedi

Bursa'da cinnet geçiren baba, evden kaçıp satanist sevgilisiyle birlikte yaşayan 19 yaşındaki kızını sokak ortasında delik deşik etti.
Genç kız komada yaşam savaşı verirken, elini kana bulayan baba tutuklandı Bursa'da evden kaçarak, satanist olduğu öne sürülen sevgilisiyle birlikte yaşamaya başlayan genç kız, babası tarafından sokak ortasında bıçaklandı. Küplüpınar Mahallesi'nde ailesiyle birlikte yaşayan Kevser Tank (19), 5 ay önce kardeşi S. T. (16) ile birlikte evden kaçtı. İki genç kız, polis tarafından bulunarak ailelerine teslim edildi. Ancak evden kaçmayı aklına koyan Kevser, bir ay sonra bu defa tek başına kaçarak sevgilisi Ferhat Çetin ile birlikte yaşamaya başladı. Dört aydır kızlarından haber alamayan baba Yusuf Tank (37) ve anne Remziye Tank, Merinos Karakolu'na kayıp müracaatında bulundu.Tank çifti, kızlarının son zamanlarda çok değiştiğini, ilginç kıyafetler giydiğini belirterek, kızlarının satanist arkadaşlarının olmasından şüphelendiklerini söylediler. Ancak yapılan aramalara rağmen genç kız bulunamadı.

4 AYDIR HABER ALAMIYORDU
Bir süre önce garson olarak çalıştığı lokantadaki işinden çıkarılan Yusuf Tank, önceki akşam bir birahanede içki içti. Eve dönmek için yola koyulan Tank, Atatürk Caddesi'nde dolaşırken dört aydır haber alamadığı kızı Kevser ile yolda karşılaştı. Baba kız arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce öfkeli adam, yanında bulunan bıçağı kızına defalarca sapladı. Göğsünden aldığı darbelerle ağır yaralanan Kevser Tank, Devlet Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı. Genç kız hayati tehlikeyi atlatamadı.

SEVGİLİSİ DE TUTUKLANDI
Olayın ardından öfkeli baba Yusuf Tank ile kızının sevgilisi Ferhat Çetin, polis tarafından gözaltına alındı. Satanist olduğu iddia edilen Ferhat Çetin'in evinde yapılan aramada, satanizmle ilgili bazı eşyalar bulundu. Çetin, polisteki ifadesinde satanist olmadığını ancak metal müzikten hoşlandığını söyledi.

Adliye önünde bir tarafta yoğun bakımda olan kızı, diğer tarafta tutuklanan kocasının şokuyla sarsılan anne Remziye Tank ise "Kızım sürekli evden kaçıyordu. Televizyonlarda da satanist haberlerini duyduktan sonra telaşa kapıldık. Çünkü sürekli ilginç kıyafetler giyiyor ve değişik şekillere bürünüyordu. Kendisinin satanist olduğundan şüpheleniyorduk. Ne yapacağımı şaşırdım. Kızıma mı üzüleyim, kocamın hapse girmesine mi? Mahvoldum" diye feryat etti.

Umut TÜTÜNCÜ



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2002, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır