
Nazar değdi
4-1 kazanılan Brescia maçında 1 gol atan Hakan Şükür'ün arka adalesinde kanama var Bugün MR'ı çekilecek olan milli oyuncunun kupada Brescia maçında oynama şansı az
Hakan: Oynamam zor
Inter'de kadroya giremeyip Parma'ya transfer olan ve burada yükselişe geçen Hakan Şükür, 4-1 kazandıkları Brescia maçında sakatlandı. Arka adalesinde ağrıları ve kanama olan yıldız oyuncunun bugün MR'ının çekileceği ve kesin durumunun belli olacağı açıklandı. Karşılaşma sırasında ağrı hissetmediğini söyleyen milli futbolcu perşembe günü yine Brescia ile oynayacakları kupa maçında büyük olasılıkla oynayamayacağını ifade etti.
Basından olumlu not
İtalyan basını Brescia maçında 1 gol atıp, 1 de asist yapan Hakan Şükür'ü göklere çıkardı. Corriere dello Sport 7 puan verdiği Hakan için "Parma'da yeniden doğdu. Inter'de fazla sayılmaya layık mıydı? Büyük olasılıkla evet" yorumunda bulundu. La Gazetta dello Sport ise "Şimdi onun yıllardır tanınan ve tüm kalecilerin korktuğu öldürücü kafa vuruşları bekleniyor" diye yazdı.
Galip ÖZTÜRK
|