kapat
25.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 PAZAR SABAH
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Susturamadı

Karısının ağzını eliyle kapatıp konuşmasını engellemek isteyen alkolik koca, hastane polisi tarafından gözaltına alındı
İlginç olay İstanbul Bayrampaşa semtinde meydana geldi. Kartaltepe Mahallesi Sümbül Sokak'ta oturan Nedim Kaya, önceki akşam karısı Müjde Kaya'yı yaralı olarak önce özel bir hastaneye kaldırdı. Ancak özel hastane yetkilileri, durumunun ciddi olduğunu belirterek genç kadını Haseki Hastanesi'ne sevk etti.

Haseki Hastanesi'nde hastane polisi eşliğinde sedyeye yatırılan Müjde Kaya, acil servise götürüldü. Bu sırada gazetecilerin görüntü aldığını fark eden Nedim Kaya, yaralı vaziyetteki eşinin ağzını kapattı. Basın mensuplarına "Çekilin, karım balkondan düştü" diye bağıran Kaya, davranışlarıyla tüm dikkatleri üzerinde topladı. Kargaşa anında konuşmayı başaran Müjde Kaya, güçlükle "Balkondan düşmedim, beni kocam attı" dedi. Talihsiz kadın yoğun bakıma sevk edilirken, kocası hastane polisi tarafından gözaltına alındı.

'İKİNCİ KATTAN ATTI'
Vücudunda çok sayıda kırık bulunan Müjde Kaya "Eşimle görücü usulüyle evlendik. İlk zamanlar evliliğimiz mutlu bir şekilde yürüyordu. Ancak işsiz kalınca herşey değişti. Eşim sürekli alkol alıyor ve sürekli beni dövüyordu. Yine alkollü eve gelince dayanamadım, tepki gösterdim. Bunun üzerine çok kızıp beni dövdü, sonra da hırsını alamayıp ikinci kattaki evimizin balkonundan attı" dedi. Nedim Kaya ise iddiaları reddetti.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır