
Susturamadı
Karısının ağzını eliyle kapatıp konuşmasını engellemek isteyen alkolik koca, hastane polisi tarafından gözaltına alındı
İlginç olay İstanbul Bayrampaşa semtinde meydana geldi. Kartaltepe Mahallesi Sümbül Sokak'ta oturan Nedim Kaya, önceki akşam karısı Müjde Kaya'yı yaralı olarak önce özel bir hastaneye kaldırdı. Ancak özel hastane yetkilileri, durumunun ciddi olduğunu belirterek genç kadını Haseki Hastanesi'ne sevk etti.
Haseki Hastanesi'nde hastane polisi eşliğinde sedyeye yatırılan Müjde Kaya, acil servise götürüldü. Bu sırada gazetecilerin görüntü aldığını fark eden Nedim Kaya, yaralı vaziyetteki eşinin ağzını kapattı. Basın mensuplarına "Çekilin, karım balkondan düştü" diye bağıran Kaya, davranışlarıyla tüm dikkatleri üzerinde topladı. Kargaşa anında konuşmayı başaran Müjde Kaya, güçlükle "Balkondan düşmedim, beni kocam attı" dedi. Talihsiz kadın yoğun bakıma sevk edilirken, kocası hastane polisi tarafından gözaltına alındı.
'İKİNCİ KATTAN ATTI'
Vücudunda çok sayıda kırık bulunan Müjde Kaya "Eşimle görücü usulüyle evlendik. İlk zamanlar evliliğimiz mutlu bir şekilde yürüyordu. Ancak işsiz kalınca herşey değişti. Eşim sürekli alkol alıyor ve sürekli beni dövüyordu. Yine alkollü eve gelince dayanamadım, tepki gösterdim. Bunun üzerine çok kızıp beni dövdü, sonra da hırsını alamayıp ikinci kattaki evimizin balkonundan attı" dedi. Nedim Kaya ise iddiaları reddetti.
|