kapat
15.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

  Yasak aşk banyoda bitti
İstanbul Halkalı'da evli bir pilotla hostes sevgilisi tüpgazdan zehirlenerek yaşamını yitirdi. MNG Havayolları pilotlarından Bekir Sami Öz (38) evli olmasına rağmen uzun süredir hostes Emel Özmen (27) ile birlikte yaşıyordu. Bekir Öz dün iş çıkışında yasak aşkı Emel Özmen'le buluştu.
Tüm Metin

  İşte Tuksavul'un katil zanlıları
Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne bağlı dedektifler, soruşturmaya, evde buldukları 2 yabancı parmak izi üzerinde yoğunlaşarak başladı. Parmak izlerinden birinin hırsızlıktan sabıkalı Ersin Kartal'a ait olduğu belirlendi. Bunun üzerine polis, Kartal'ın peşine düştü.
Tüm Metin

  Arzu'nun tahlite sevinci
Ray Ban gözlüklerinin Türkiye eski temsilcisi Mehmet Selim Tekdirlik'in oğlu Mustafa Tekdirlik, kimliği belirsiz kişilerce kaçırılmıştı. Olayla ilgili olarak Arzu Bitgen'in de aralarında bulunduğu 22 kişi yakalanmıştı.
Tüm Metin

  Nedir bu Pazarcık'ın bitmez çilesi
Kahramanmaraş'a yalnızca 50 km uzaklıkta Pazarcık ilçesi. Bir ovaya kurulu olduğu için toprakları verimli, suları şifalı... Ama adını bu doğal güzelliklerden çok insan tacirlerinin eline düşün umut yolcularıyla duyurdu. Son olarak İrlanda'da bir tırın konteynerinde dağılan Pazarcıklı Pancar ve Güler aileleri ilçenin adını duyurdu biraz acı da olsa.
Tüm Metin

  Konteynerden bir Türk aile daha çıktı!
Cesetlerin kimlik tespitiyle konteynerden bir aile dramı daha çıktı. Daha önce kimlikleri belirlenen Hasan Pancar ile 2 çocuğunun ardından bu kez ölen diğer 3 kişinin Safiye Güler (29) ile çocukları Berkan (3) ve İmam (9) Güler olduğu belirlendi.
Tüm Metin

  Porno kralı olmak istemiş
Üvey Baba' ve 'Şükran Büfe' gibi ünlü televizyon dizileri için oyuncu ve teknik malzeme sağlayan Ali Engin, "18 yaşın altındaki genç kızları zorla fuhuşa yönelttiği" gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi. Prova bahanesiyle kaydettiği görüntüleri sınıflandırarak montajlayan Engin'in...
Tüm Metin

  Vezir, olanlara inanamıyordu
- Efendim... Şeyh şu anda kimse ile görüşmek istemiyor. Bana kimseyi yanına sokmamamı tembihledi. Vezir sıkıntılı vaziyette bir müddet bekledikten sonra dayanamayarak çadırın perdesini kaldırdığında şeyhin başı açık toprak üzerine secde etmiş vaziyette ağlayarak Allah'a yalvardığını gördü.
Tüm Metin



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır