kapat
15.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Konteynerden bir Türk aile daha çıktı!

İrlanda'nın Wexford Limanı'nda bir konteyner içinde bulunan 8 cesetten 3'ünün daha Türk olduğu anlaşıldı.
Cesetlerin kimlik tespitiyle konteynerden bir aile dramı daha çıktı. Daha önce kimlikleri belirlenen Hasan Pancar ile 2 çocuğunun ardından bu kez ölen diğer 3 kişinin Safiye Güler (29) ile çocukları Berkan (3) ve İmam (9) Güler olduğu belirlendi. Baba Karedede Güler (32) ise baygın halde Wexford Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaderin garip cilvesi Güler ailesi de Pazarcıklı'ydı.

BAYGIN DÜŞTÜ
Baba Karadede Güler, akrabalarına yaşadığı dramı ağlayarak anlatırken, "Yolculuk kaç gün sürdü bilmiyorum. Sesimizi kimseye duyuramadık. Çocuklarım "Ekmek, su" diye ağlaya ağlaya öldü. Birbirimize sarıldık. Önce Berkan'ın sesi bitti. Sonra İmam'ın. Sonra havasızlıktan baygın düştük. Safiyem gözlerini yumdu sonra da ben. Yaşadıklarıma inanamıyorum. Ben de ölmek istiyorum" diyordu.

Belli bir işi olmayan ve son iş yeri de kapatılınca yapacak bir şeyi kalmayan Karadede Güler, çareyi ailesiyle birlikte İngiltere'ye gitmekte aramıştı. Evdeki eşyalarını satarak insan tacirleriyle 8 bin 500 dolara (yaklaşık 12 milyar lira) anlaştı. Ancak kader umut yolunda eşi ve çocuğunu ondan aldı.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır