kapat
02.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Yılan Hikayesi'nde ateş bacayı sardı

Memoli ile Doğa Rutkay'ın ayrılık sebepleri belli oldu. Genç çift, yollarını Meltem Cumbul'un ayrılışıyla Yılan Hikayesi'ne katılan Yunanlı Katerina yüzünden ayırmış
Yılan Hikayesi dizisindeki Memoli tiplemesi ile şöhreti yakalayan Mehmet Ali Alabora, 1998 yılında 'Kayıkçı' adlı filmde başrolü paylaştığı Yunanlı Katerina Moutsatsos ile aşk yaşıyor. Filmin çekimlerinin yapıldığı günlerde başlayan ve çekimlerin bitişiyle yarım kalan aşk hikayesinin iki kahramanı Memoli ile Katerina'nın aşkları 'Yılan Hikayesi'nin yeni bölümleri sayesinde yeniden başladı.

Zeyno rolündeki Meltem Cumbul'un diziden ayrılmasından sonra yeni oyuncu arayışına giren yapım şirketi Memoli'nin önerisini dinleyerek Yunanlı Katherine Moutsatsos'u ekibe dahil etti. Katerina'yı öneren ve bizzat arayarak teklifi ileten Memoli'nin bu davranışı, geçmişteki aşk hikayesini de bilen Doğa Rutkay'ı iyice çıldırttı ve resti çeken Doğa ilişkiyi bitirdi.

GÖZLERİNDEN BELLİ
Memoli ise, Doğa'dan ayrıldıktan kısa süre sonra Katerina'nın Türkiye'ye gelmesiyle kendini yarım kalmış bir aşkın içinde buldu. Şu anda aynı dizinin oyuncu kadrosunda yer alan ve neredeyse 24 saat birlikte olan sevgililer, aşklarını belli bir tarihe kadar gizli yaşamak zorunda. Çünkü bu ilişki, dizideki Memoli ile Yunanlı polisin aşklarının açığa çıktığı günlerde kamuoyuna açıklanacak. 'Kayıkçı'dan sonra 'Yılan Hikayesi'nde yeniden buluşan Mehmet Ali ile Katerina, Mydonese Dergisi'nin Kasım sayısına birbirinden sıcak ve çarpıcı pozlar verdi. Röportajda sürekli olarak birbirlerini öven ve sevgilerini dile getiren genç aşıklar, çekimler dışındaki tüm zamanlarını da birlikte geçiriyorlar.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır