kapat
02.11.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 HYDEPARK
 ANKETLER
 SİNEMA
 SANAT
 MODA
 KİTAP
 MÜZİK
 TARİH
 GURME
 GEZİ
 OTOMOBİL
 YAT&TEKNE
 HIGH-TECH
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Sergen'in eski aşkı Ümit'in kollarında

Galatasaray'ın iki yıldız futbolcusu Ümit Karan ile Sergen arasında Burcu Esmersoy yüzünden soğuk rüzgarlar esiyor. Burcu ile büyük aşk yaşayan Ümit Karan, sevgilisini hediyelere boğuyor
Galatasaray'ın iki ünlü ve Milli futbolcusu Ümit Karan ile Sergen Yalçın'ın arasında gizliden gizliye soğuk bir savaş yaşanıyor. Bu soğukluğun tek sebebi ise 1998 yılının Türkiye üçüncü güzeli Burcu Esmersoy. Yıllarca Faruk Süren'in damadı Burak Elmas ile büyük aşk yaşayan Burcu sonunda terk edilmiş ve Burak Elmas Faruk Süren'in kızı Yelda ile evlenmişti. O dönemlerde Esmersoy teselliyi çapkın futbolcu Sergen Yalçın'da bulmuştu. Ama Yalçın ile Esmersoy'un aşkı fazla uzun ömürlü olmamıştı. Esmersoy daha sonra aşk yaşamındaki hızıyla sık sık adından söz ettirdi. Sevgilileri ise hep sosyetedendi. Bir dönem Akmerkez içindeki Home Store'un mağaza müdürlüğünü de yapan Esmersoy aşk hayatındaki sessizliğini GS'li Ümit Karan ile bozdu. Ümit Karan'ın, Burcu Esmersoy'a deli gibi aşık olduğu şimdilerde herkesin dilinde.

HİÇ AYRILMIYORLAR
Karan ve Esmersoy tüm zamanlarını birlikte geçiriyorlar. Hatta sevgilisinin gönlünü kazanmak için Karan, kesenin ağzını da açmış. Sevgilisini sürekli hediyelere boğan Ümit Karan, son olarak sevgilisine geçtiğimiz hafta Akmerkez Homestore Mağazası'na götürüp, milyarlarca liralık alışveriş yapmış.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
HAFTANIN SOYLEŞİSİ
SABAH'ın Demokrasi Kürsüsü'nde sizde sesinizi duyurun

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır