kapat
04.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.sahibinden.com
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


F.Bahçe rölantide
F.Bahçe Teknik Direktörü Denizli, dün sabah yaklaşık 1.5 saat süren idmanda futbolcularına fazla yüklenmedi. Sarı-lacivertli takım hafif bir kondisyon çalışmasının ardından çift kale maç yaptı. Hafif sorunu olan kaleci Rüştü, antrenmanı yarıda bırakıp çalışmasına salonda devam etti

Yenilere alkış
F.Bahçe'nin yeni transferleri Ümit Özat ve Ceyhun, idmanlardaki performanslarıyla göz dolduruyor. İki oyuncunun takıma uyum sağlamada da sorun yaşamadıkları gözlendi. Bu arada milli takımlarına gittikleri için üç gün ekstra izin alan Lazetiç, Mirkoviç ve Rapajç, bugün İstanbul'a dönüp takıma katılıyor

Baba Akın'a veda
F.Bahçe yönetici Hamdi Akın'ın önceki gün vefat eden babası Hasan Akın dün toprağa verildi. Kocatepe Camii'nde düzenlenen cenaze törenine F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler Murat Özaydınlı ve Sadettin Saran ile işadamları, siyasiler ve bürokratlar katıldı. Hasan Akın, Gölbaşı'ndaki aile mezarlığına defnedildi.

GSGM'den karşı atak
Gençlik ve Spor Genel Müdürü Kemal Mutlu, 2 Haziran'daki Azerbaycan-Türkiye maçında yaşanan Protokol Tribünü krizi nedeniyle Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy'a açılan davada İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın takipsizlik kararına itiraz etti. Mutlu, Beyoğlu Nöbetçi Ağır Ceza Mahkemesi'ne yaptığı itirazda, Ulusoy'un yaptıklarının devleti küçük düşürmek olduğunu, suçu vasıflandırması gereken İ.Cumhuriyet Başsavcılığı'nın takipsizlik kararının usul ve kanuna aykırı olduğunu savundu.

Perez kampa katıldı
G.Saray'ın Jardel'e karşılık Marsilya'dan kiraladığı Perez dün akşam İsviçre kampına katıldı. Fransız futbolcuyu havaalanında Dışilişkiler Sorumlusu Mete Razlıklı karşıladı.

2 milyon $ kurtuldu
Arsenal'le önceki yıl oynanan UEFA Kupası final maçında teberrulu bilet sattığı için UEFA tarafından, maç hasılatı olarak payına düşen 2 milyon 48 bin dolarlık cezaya çarptırılan Galatasaray bu parayı kurtardı. Cezaya itirazda bulundukları İsviçre'deki yüksek mahkemenin lehlerine karar vermesi üzerine sarı-kırmızılılar rahat bir nefes aldı. UEFA'nın yüksek mahkemenin kararına itirazda bulunduğu, bu konudaki kesin kararın 13 Temmuz'da belli olacağı belirtildi.

G.Hoppers sınavı bugün
Galatasaray ilk hazırlık maçını bugün 20.30'da İsviçre şampiyonu Grasshoppers'la yapıyor. Basthal'deki karşılaşmayı Star canlı yayınlıyor. Sarı-kırmızılılar, Grasshoppers ile 1998-99 Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda karşılaşmış, İstanbul'da 2-1, Zürih'te 3-2 kazanarak tur atlamıştı. İsviçre şampiyonu, iki gün önce oynadığı son hazırlık maçında Hırvat Şampiyonu Hajduk Split'i 4-1 yenmişti.

Baliç soyuldu
Boşnak yıldız Baliç, tatilini geçirdiği Bodrum'da soyuldu. Divan Palmira Oteli'nde tatilini geçiren Baliç'in olmadığı bir sırada odasına giren kimliği belirsiz bir hırsız 5500 doların bulunduğu çantayı çalarak kayıplara karıştı. Çanta daha sonra otelin tuvaletinde boş olarak bulundu. Bodrum Polisi'nin olayı araştırdığı belirtildi.

SEDAT ACAR-Bodrum

Salazar imza atıyor
Trabzon her konuda anlaştığı Perulu Santiago Salazar ile bugün resmen nikah kıyıyor. İmza töreni sabah 11.00'de İstanbul'da The Marmara Oteli'nde yapılacak.

Durmuş'a destek
Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Yurdadön, Üç Adım Atlama Dünya Şampiyonu olan lise öğrencisi Recep Salih Durmuş'un, çok yetenekli olduğuna işaret ederek, "Federasyon olarak bu sporcuyla daha yakından ilgileneceğiz" dedi. Recep Salih Durmuş'un spor yapmak için mükemmel bir fiziği bulunduğunu belirten federasyon başkanı Yurdadön, "Kendisi, 1.87 boyunda ve 72 kilo. Yani üç adım atlama için ideal bir sporcu. Gelecekte büyük başarılara imza atacak" dedi.

Campbell Arsenal'de
Tottenham'dan ayrılan İngiliz savunma oyuncusu Sol Campbell, Arsenal ile 4 yıllığına anlaştı. Adı Barcelona, Inter ve Bayern Münih için geçen 27 yaşındaki Campbell, "Avrupa'ya giderek daha fazla para kazanabilirdim. Ama kendi ülkemi seçtim." dedi.

Millilere efor testi
TÜRKİYE'NİN ev sahipliği yapacağı 32. Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyanası Finalleri'ne hazırlanmak amacıyla önceki gün İstanbul'da toplanan Milli Takım, hazırlıklarını sürdürüyor. Milliler, Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda dün sabah kondisyon testinden geçti. Bu arada Devlet Bakanı Fikret Ünlü ve eşi Nilüfer Ünlü milli takımın kampını ziyaret ettiler.

Hüseyin Beşok 1 trilyona satışa kondu
Basketbolda bonservis bedelleri belli oldu. Ülker, Ufuk Sarıca'yı 200 milyar liraya satış listesine koydu. G.Saray ise kaptanı Orhun Ene'yi 200 bin dolara satışa çıkardı. Efes Pilsen anlaşamadığı Hüseyin Beşok'a 1 trilyon lira fiyat biçti. Lacivert-beyazlı takım Ömer Onan ve Mirsad Türkcan'ı ise 800'er milyar liraya satışa çıkardı. F.Bahçe Asım Pars'a 30 bin dolar, Tolga'ya 60 milyar, Zaza Enden'e 150 milyar ve Mustafa Abi'ye ise 320 milyar lira değer biçti. D.Şafaka da Orhan Güler'i 100 milyara satış listesine koydu.

Sporda sınır yok
NBA'de forma giyen Yugoslav kökenli 7 basketbolcu, İtalya'da çocuklar için hazırlanan bir eğitim programında görev aldı. Başlarını Vlade Divac, Toni Kukoc ve Zan Tabak'ın çektiği yıldızlar, Yugoslavya, Makedonya, Bosna, Slovenya ve Hırvatistan'dan gelen çocukları takımlara ayırdı.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır