kapat
04.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.sahibinden.com
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

ASTROLOJİ


KOÇ: (21 Mart-20 Nisan)
Sosyal ilişkilerinizin güçlü olacağı bir gün. Aktif ve girişimci yönünüz sorunlarınızın çözümlenmesine ve maddi kazançlar sağlamanıza etken olacbilir. Eğitim ve yolculuk gibi konular gündemde. Girişimci yönünüz olayları lehinize çevirebilir.


BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs)
Evinizle uğraşacaksınız. Eksik kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Maddi konularla ilgili şanslı bir dönemde bulunuyorsunuz. Bugün iş yaşamınızda görüşlerine değer verdiğiniz arkadaşlarınızla fikir alışverişinde bulunabilir.


İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran)
Yay'daki Ay'ın burcunuzdaki Jüpiter'le karşıtlığı yakın çevrenizle ilgili sorunları gündeme getirebilir. Akılcı ve iyimser yönünüz bu sorunları sevdiklerinizle tartışmaya girmeden çözmenizi sağlayacak. Olayları iyice tartarak iş birliği içine girebilirsiniz.


YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz)
Kendinizi fazla ön plana çıkartmamaya, karşınızdaki insanları anlamaya çalışmalısınız. Kızgınlığınız aslında kendinize ve iş hayatınızın yoğunluğundan kaynaklanmakta. Sevdiklerinizle birlikte günlük işlerinizi düzenleyebilirsiniz.


ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos)
Bugün toplumsal yaşamınız ve spekülasyona ağırlık vereceksiniz. Sevdiklerinizle birlikte güzel bir gün geçirmek isteyebilirsiniz. Yay'daki Ay'ın oluşturacağı rahat açılardan aşk ve eğlence konusunda rahatlatıcı etkiler alabileceğiniz görülüyor.


BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül)
Ortaklarınızla kimselerle yakın çevrenize kısa seyahatler düzenleyebileceğiniz bir gün. İletişim yeteneğiniz mesleki konularda çok işinize yarayabilir. Bugün iş yerinizde bazı koşulları değiştirmek üzere harekete geçebileceğiniz gözleniyor.


TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim)
Arkadaşınızla yapacağınız sohbetler sorunlarınız üzerinde olumlu etki yapacaktır. Yakın çevrenizin size destek olmasını bekliyorsunuz. İletişimde yoğunluk yaşayabilirsiniz ve kısa yolculuklar gündeme gelerek sizi aktiviteye zorlayabilir.


AKREP: (24 Ekim-22 Kasım)
Ay-Merkür karşıtlığı kendinizi ifade etme yeteneğinizin yüksek olduğunu belirtiyor. Duygularınıza kapılırsanız huzursuz ve kendinizi yorgun hissedebileceğiniz bir gün geçirme olasılığınız var. Kendinizi fiziksel olarak yormamalısınız.


YAY: (23 Kasım-21 Aralık)
Burcunuzdaki Ay'ın Merkür ve Jüpiter'le gerilimli açıları, aşırılıklara eğilimli olabileceğinizi ve fazla rahatlıktan kaynaklanan konuşmalar yapabileceğinizi belirtiyor. Duygularınızı kontrol etmeniz gereken bir gündesiniz.


OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak)
Yay'daki Ay'ın Merkür ve Jüpiter'le etkileşimi bilinçaltı huzursuzluklarınızı artırarak ikili ilişkilerinizde sorun yaşamanıza neden olabilir. Duygu ve düşüncelerinizi kendinize saklama eğilimindesiniz.


KOVA: (21 Ocak-19 Şubat)
Ay'ın açıları grup çalışmaları ve arkadaş çevrenizde önemli olayları gündeme getirebilir. Kendinizi geliştirmek istiyorsunuz, fakat bir yandan duygularınız değişim ve gelişmeye tepki gösteriyor. Olayları olumlu yönden ele almalısınız.


BALIK: (20 Şubat-20 Mart)
Ay'ın etkileşimleri eviniz ve sevdikleriniz için cömertlik isteğinizin artabileceğini belirtiyor. Fakat para harcarken daha dikkatli olmanız gerekiyor. Farkında olmadan düşündüğünüzden fazla harcamada bulunabilirsiniz.


 



Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır