kapat
04.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.sahibinden.com
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Aklım şampiyonlukta kaldı


Romanya'da otelini açan ve milli takım hocalığı için hazırlanan Hagi: "Galatasaray'ı şimdiden özlemeye başladım. O kaçırdığımız son şampiyonluğu ise unutamıyorum"

Bazıları inanmadı
G.Saray'da futbolu bıraktıktan sonra Romanya Milli Takımı'na teknik direktör olan Gheorghe Hagi, ülkesinde açtığı 4 yıldızlı otelde SABAH'a çok özel açıklamalar yaptı. G.Saray'ı şimdiden özlediğini belirten unutulmaz yıldız şöyle konuştu: "G.Saray'ı unutmam mümkün değil. Son yıl kaçan şampiyonluğa hâlâ yanıyorum. Sanıyorum bazı futbolcular yeterince inanmamıştı.

Paramı ödeyecekler
G.Saray Kulübü'nden hâlâ alacağım var. Bunu henüz tahsil edemedim. Menajerim Becali'yi İstanbul'a göndererek paramı istedim, en kısa zamanda ödeyeceklerini söylemişler. Ben gereken fedakârlığı yaptım, onların da yapacağına inanıyorum. Futbolu bıraktıktan sonra 1 yıl dinlenmek istiyordum. Ama Romanya Milli Takımı'nın teklifini reddedemedim.

Teknik adam olurum
Şu an milli takım antrenörüyüm. Tek düşüncem bana verilen bu şansı iyi değerlendirmek. G.Saray'da teknik direktörlüğü herkes ister. İleride G.Saray'dan teklif gelirse tabii ki böyle sevdiğim bir kulüpte çalışmayı isterim. G.Saray'dan Jardel, Hagi, Taffarel gitti ama bunlar hiç önemli değil. Futbolcular gidici, kulüp kalıcıdır."

YAŞAR YALÇIN - Bükreş


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır