kapat
04.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.sahibinden.com
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

İkincilik ağır geldi


Futbolcularım elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi. Onu geri almak istiyorlar. Geçen sene pes edenler, bu yıl vargüçleriyle çalışıyor. Artık bıkkınlık yok.

Herkes hırslı ve arzulu
Galatasaray Teknik Direktörü Lucescu, İsviçre kampının dördüncü gününde SABAH'a yaptığı değerlendirmede futbolcularının performansından çok memnun olduğunu söyledi. Romen hoca, "Futbolcuların hepsi tatilde çalışıp gelmişler. Hiçbiri yan gelip yatmamış. Geçen sene yaptırdığım idmanların aynısını yaptırıyorum. O zaman pes edenler şimdi çok iyi durumda. Geçen seneki bıkkınlık hiçbir futbolcumda yok. Hepsi daha hırslı ve daha arzulu" ifadesini kullandı.

Oyuncakları alındı
Galatasaraylı futbolcuların hepsinin şampiyonluklara alışkın olduklarını kaydeden Lucescu, "Geçen sezonki ikincilik onlara ağır gelmiş. Bunu açıkça görüyorum. Futbolcularım ellerinden oyuncağı alınmış çocuk gibi. İkincilikten gerekli dersleri de çıkarmışlar. Hepsi de gayet iyi biliyorlar ki şampiyonluğu rakipleri kazanmadı, kendileri kaybetti. Zaten asıl hazmedemedikleri de bu. Ama bu sezon böyle olmayacak" diye konuştu.

Yine kenetleniyoruz
Ağır antrenmanlar sırasında takımdan çok iyi sinyaller aldığını vurgulayan Romen teknik adam şöyle devam etti: "Galatasaray çok zor şartlarda bir bütün olma özelliğini bir kez daha gösteriyor. Herkes vargücüyle çalışıyor. Bizi çok zorlu bir sezonun beklediğini biliyoruz. Bu zorlu sezona da ciddi hazırlık maçları oynayarak hazırlanmak istiyoruz. Ayrıca aramızdan ayrılan futbolcular olduğu için sistemimizde yapmayı düşündüğümüz değişiklikleri de bu önemli provalarda deneyeceğiz."

GÖKMEN ÖZDEMİR - Basel


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır