kapat
04.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.sahibinden.com
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Kalbine giden yol ayağından geçiyor


Geçen yıl Derya Tuna ovuyordu İbo'nun ayaklarını şimdi ise Asena. Anlaşılan Tatlıses'in kalbine giden yol midesinden değil ayaklarından geçiyor
Asena'nın Kavacık'taki Göksu Evleri'nde bulunan evine geçtiğimiz Pazar günü giden İbrahim Tatlıses'in görüntüleri olay oldu. Ayakkabısını çıkartıp ayaklarını Asena'nın kucağına uzatan Tatlıses'e bir süre sonra Asena masaj yapmaya başladı. Tatlıses'in ayak parmaklarını tek tek ovan Asena'nın bu görüntüsü, yıllar öncesinde kalmış bir başka görüntüyü de akıllara getirdi. Bu görüntülerde bu kez Asena yerine Tatlıses ile 18 yıl birlikte olan Derya Tuna vardı. Amerika'ya yaptıkları seyahat sırasında otel odasında dinlenen Tatlıses'e Derya Tuna masaj yapıyordu. Ve bu görüntü Amerika'da yaşayan bir gazeteci tarafından çekilmiş, aynı fotoğraf o yıl 'en iyi fotoğraf' dalında Magazin Gazetecileri Derneği ödülünü kazanmıştı.

18 yıllık hayat arkadaşını Asena'ya kaptıran Derya Tuna'nın bu beraberlik nedeniyle sinir krizleri geçirdiği ve yakın çevresine 'İbrahim beni okumuş, iş güç sahibi bir kadınla aldatsaydı kabul edebilirdim. Ama bu kadınla olması beni iyice mahvetti' dediği öğrenildi.

DERYA TUNA ÇILDIRDI
Tatlıses'in küçük İdo'yu görmek için Zekeriyaköy'deki eve gittiği günlerde hemen odasına çekildiği ve Tatlıses evden ayrılana kadar dışarı çıkmadığı söylenen Derya Tuna bu ayrılık nedeniyle maddi sıkıntı yaşamaya da başlamış. "Çalışmam ve para kazanmam gerekiyor" diyen Tuna, üzerine yapılmış malların bir işe yaramadığını, nakite ihtiyacı olduğunu söylüyormuş.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır