kapat
04.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.sahibinden.com
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

KISA KISA KISA


İlk ihalede altı işyeri kiralandı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Galata Köprüsü'ndeki toplam 114 dükkandan 10'unu, kiraya vermek için ihaleye çıkardı. Dükkanlardan 4'üne talep gelmezken, diğer 6 dükkan 650 dolar ile 9 bin 700 dolar aylık arasında değişen bedellerle kiraya verildi. Belediye yetkilileri, köprüde yer alan dükkanların tamamının Temmuz ayının sonuna kadar gruplar halinde ihaleye çıkarılacağını bildirdi.

Eroin sanığı Tetyana'ya tahliye
Ukraynalı Tetra Tetyana, uyuşturucu ticaretinden yargılandığı İstanbul DGM'de tutuksuz olarak yargılanmak üzere tahliye edildi. Dün görülen duruşmada savcı, 3 gram eroinle yakalanan Tetyana'nın, daha sonra 200 gram uyuşturucunun ele geçirilmesine yardımcı olduğu gerekçesiyle cezasında indirim istedi. Hakim, 17 aydır cezavinde kalan Tatyana'nın tahliyesini karar vererek duruşmayı erteledi.

Veli SARIBOĞA (SHA)

Otopsiden vazgeçti
New York'tan getirdiği Çakıl isimli St.Bernard cinsi köpeğinin uçakta ölümü üzerine THY'ye dava açacağını belirterek, köpeğine otopsi yaptırmak isteyen Seda Ekizoğlu, kararından vazgeçti. Seda Ekizoğlu, Avcılar Veterinerlik Fakültesi'nde bulunan köpeğinin cesedini alarak Florya'daki boş alana gömdü. Seda, Çakıl'ı çok sevdiği için yanından ayırmadığını ve daha önce birlikte dört kez uçak yolculuğu yaptıklarını belirtip, THY aleyhine dava açacağını söylemişti. Daha sonra THY yetkilileri kendisine yeni bir köpek hediye edeceğini açıkladı ancak Seda buna tepki gösterdi.

Safa KÖKTENER

Emniyet Mazhar'ın peşinde
Trafikten sorumlu Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Nihat Kurtiç, Mazhar Alanson'un bir taksiden elbiselerini yola attığı Shop and Miles reklamının halka kötü örnek olduğunu söyledi. Kurtiç, "Reklamın yasaklanması için RTÜK'e başvurduk" dedi.


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır