kapat
04.07.2001
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi

www.sahibinden.com
Dünyadan
Spor

Magazin
Astroloji

Para Durumu
Hava Durumu

Bizim City
Sizinkiler

Sarı Sayfalar
İstanbul

Cumartesi Eki
Pazar Eki

Künye
E-Posta
Reklam
Arşiv

A T V

Win-Türkçe
ASCII

 

Tesadüf mü?


Kaçırılıp işkence yapılan kızın babası, Susurluk'ta küçük A.S.Ç'nin öldürülmesinin ardından tesisi yakılan işadamı çıktı
Kadıköy Küçükbakkalköy'de liseli S.Ç'nin kaçırılması olayını soruşturan polis, ilginç rastlantılarla karşılaştı. Saçı kesilip kaşları kazınan S.Ç'nin babası Ömer Çeken, Susurluk'ta 11 yaşındaki A.S.Ç'nin öldürülmesinden sonra yakılan Şahinler Dinlenme Tesisleri'nin sahibi çıktı.

Küçük A.S.Ç'nin katili Recep İpek'in Şanlıurfalı olduğunu ve bir ay süreyle hemşehrisi Ömer Çeken'in yanında çalıştığını öğrenen 500 kişilik bir grup, tesislere saldırmıştı. Tesisi yerlebir eden saldırganlardan bazıları tutuklanmıştı.

Ömer Çeken, saldırının ardından "Bazı provakatörler olayı Türk-Kürt meselesine dönüştürmek istiyor. Benim ne Susurluk halkıyla ne de bir başkasıyla alıp veremediğim var. Yanımda yaklaşık 30 kişi çalıştırıyorum. Bunların birçoğu da Susurluklu. Olayı kan davasına sokmamak lazım" demişti.

KİMLER YAPTI?
Polis, Ömer Çeken'in kızı S.Ç.'ye (17) saldırının, bu grupta yer alan bazı kişiler tarafından gerçekleştirilmiş olabileceğini kaydederek "Ancak bu konuda kesin bulgular yok. Genç kızın babasıyla alacak-verecek meselesi bulunan bazı kişiler, ya da birkaç serseri de yapmış olabilir" dedi.

S.Ç.'nin kaybolduktan sonra ailesinin polise başvurmadığı da ortaya çıktı. İki gün evden uzak kalan genç kızın, ailesinin korkusundan yalan söylemiş olabileceği de ifade edildi.

Murat KEKLİKÇİ


Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır