kapat

22.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Size yazık olacak
SABAH, çeyrek finaldeki rakibimiz Portekiz'in kampına girdi. Eski F.Bahçeli Dimas'ın da yer aldığı takımın en önemli kozu Figo, "Türkiye tehlikeli, ama biz de çok iyiyiz" dedi

En popüler adam Dimas
SABAH, milli takımımızın çeyrek finaldeki rakibi Portekiz'in kampına girdi. Kasetlerden Türkiye'yi çözmeye çalışan teknik direktör Coelho'nun en büyük yardımcısı bir ara F.Bahçe'de oynayan Dimas. Belçika'da Standart Liege'de kariyerini sürdüren Dimas, Türkiye hakkındaki bilgileri sebebiyle bir anda kampın en popüler adamı olmuş. Takım arkadaşları ona sürekli Türk futbolcular hakkında sorular yöneltiyor. Dimas da, Türkiye'nin ne kadar tehlikeli bir takım olduğunu anlatıyor.

Dimas: Büyük aşama var
Türkiye'nin Belçika'yı elemesine sevindiğini söyleyen Dimas, "Maçtan sonra Türkiye'deki dostlarımı kutladım. Türkiye'nin kupaya kötü başlaması benim için sürpriz olmuştu. Belçika önündeki Türkiye bizi de zorlar. Kazanmak istiyorum, ama çok güzel anılar yaşadığım Türkiye ve Türkler için de üzüleceğim. Daha önce yan yana ve karşı karşıya oynadığım birçok arkadaşımı yeniden göreceğim. Bu da çok güzel. Türkiye, kaleden forvete büyük aşama içinde" ifadesini kullandı.

Figo: Türkiye çok tehlikeli
Portekiz'in en önemli yıldızı Luis Figo da, Türkiye'nin hafife alınmaması gerektiğini belirtti. Figo, "Turnuva öncesi Türkiye ve biz sürpriz takımlar olarak gösteriliyorduk. Ne yazık ki, çeyrek finalde buluştuk. İki takımdan birine, herhalde Türkiye'ye çok yazık olacak. Türkiye, turnuvanın başından beri çıkış içinde. Bize karşı, Belçika maçındakinden de iyi oynayacaklar. Bu da bizim için büyük bir tehlike. Ama biz de çok iyiyiz. Turu biz geçeceğiz" açıklamasını yaptı.

GÖKMEN ÖZDENAK - Ermelo


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır