kapat

22.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Murat'ta 2. perde
Trabzonspor, golcü futbolcu için 4 milyon dolar isteyen Bursaspor'a yeni bir teklif hazırladı. Norveçli Lange için ise görüşmeler sürüyor

G.Saray ve Beşiktaş'ın da talip olduğu Murat Sözkesen'le anlaşan Trabzonspor, 4 milyon dolarlık bonservis bedelinde indirim yapılması için Bursaspor'la yeniden masaya oturacak. Bordo-mavili yönetici Müjdat Aybar, cumartesi günü Bursaspor'a bir teklif daha götüreceklerini söyledi.

Murat için Bursaspor'a verdikleri ilk teklifin G.Saray ve Beşiktaş'tan daha iyi olduğunu da vurgulayan Aybar, "Paranın yanısıra takas da teklif ettik ama istemediler. Artık teklifimizi sunarak, onların cevabını bekleyeceğiz" ifadesini kullandı.

Lange'de pürüz var
Aybar, transferini askıya aldıkları Norveçli forvet Lange'nin menajerinin yumuşadığını ancak isteklerinin tam olarak kabul edilmediğini de sözlerine ekleyerek, "Lange'ye alternatif olarak bir Brezilyalı futbolcu belirledik" şeklinde konuştu.

Yabancı bir sol kanat oyuncusu da alacaklarını kaydeden Aybar, Yimpaş Yozgat ile anlaşan libero Selim için de henüz kendilerine bir teklif gelmediğini söyledi.

OSMAN DİYADİN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır