kapat

22.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Oylama öncesi muhalefet paramparça
ANAP lideri Yılmaz ve DYP lideri Çiller hakındaki komisyon raporlarının oylanması muhalefette sıkıntı yaratırken FP'yi ikiye böldü.

Başbakan Yardımcısı Hüsamettin Özkan önceki gün FP Genel Başkanı Kutan'ı aradı. FP'li Necati Çelik hakkındaki Yüce Divan kararını anımsatan Özkan, bu kararların siyasi olduğunun altını çizdi ve karşılıklı anlayışla bu sorunların aşılabileceği mesajını verdi, işbirliği önerdi.

"AÇIK OYLAMA YAPILSIN"
Genel merkez yönetiminde oylamalarda "ret" oyu kullanma eğiliminin ağırlık kazanması üzerine yenilikçiler bir durum değerlendirmesi yaptı. Değerlendirme sonrasında, Abdullah Gül, Grup Başkanvekilleri Abdüllatif Şener, İsmail Kahraman ve Bülent Arınç'ın bugün Meclis'te basın toplantısı yapması kararlaştırıldı. Gül, Genel Kurul'da açık oy kullanmasını talep edeceklerini belirtti.

Merkez sağın iki lideri hakındaki Yüce Divan kararları, DYP ile ANAP'ı uzlaşma noktasına getirdi. Bugünkü oylamalara DYP katılmayacak. Buna karşılık olarak gelecek haftaki Örtülü Ödenek raporunun oylamasında ANAP, çoğunlukla yerini alacak ve ret oyu kullanacak.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır