kapat

22.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA KISA KISA

Üç gemi çürüyor Yazık, günah, ayıp!
Türkiye Denizcilik İşletmeleri, bakıma alınsalar daha uzun yıllar yolcu taşıyabilecek koskoca üç gemiyi Pendik İskelesi'nde göz göre göre çürütüyor; adeta "infaz" ediyor. Avşa, Ayvalık yolcu gemileriyle Yeşilada feribotu 1.5 yıldır kaderlerine terkedilmiş durumda, iskeleye bağlı tutuluyor. Üç gemiyi de pas ve korozyon kemiriyor, her tarafları delik deşik oluyor. Hemen müdahale edilip yoğun bakıma alınmazlarsa, kurtarılmaları olanaksız hale gelecek.

RAMAZAN YAZGAN

Kullanıyor tanıtıyor
Duygu Dikmenoğlu, Swissotel'de düzenlenen bir tanıtımda yine kusursuz fiziği ile dikkat çekti. Ancak bu tanıtımın Dikmenoğlu için farklı bir yanı vardı. Bir zamanların "lolita" mankeni bu organizasyonda kendisinin de kullandığı Gillette ürünlerini tanıttı. Gillete'in bayanlar için geliştiriği tüm ürünleri çok kullanışlı bulduğunu söyleyen Dikmenoğlu, "Bu tanıtıma katılmak benim için keyif oldu" dedi.

Muhtarların eğlencesi
atv'nin 8 yılı geride bırakan sevilen dizisi "Mahallenin Muhtarları" yaz tatiline çıktı. Dizinin 292'inci bölümünden sonra çekimlere ara veren ekip Maltepe'deki Şato Pınar'da eğlence gecesi düzenledi. Gerçek bir aile görüntüsü sergileyen oyuncular gecede coşkuyla eğlendi. Çekimlerin yorgunluğunu tatilde atmaya hazırlanan oyuncuların eğlenceleri gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Şato Pınar'daki renkli eğlence gecesi oyuncuların, "Çekimlerde görüşmek üzere" dileğiyle noktalandı.

Silikona duacı
Canan Mutluer, silikon takviyesiyle yenilediği fiziki görünümüyle meslek hayatının ikinci baharını yaşıyor. Bir çok arkadaşı podyumlara veda eden Mutluer, yeni görünümüyle en çok iş yapan mankenler arasında yer alıyor. Arkadaşları, "Canan akıllı davranarak silikon takviyesini tam zamanında yaptırdı" diyor.

Kavşak timi işe hız verdi

ŞİMDİ SIRA E-5'E GELDİ
Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Faruk Anılsın kavşak peyzajı çalışmalarını bitirmek üzere olduklarını açıkladı. Kavşakların güzelleştirildiğini anlatan Anılsın, "Sıra E-5 ve çevre yolu peyzajında.Bu çalışmaları da birkaç ayda, kış gelmeden bitireceğiz" dedi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır