kapat

22.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
6 saatlik kesinti!
İmtiyaz sözleşmesinin iptali Danıştay'ca da onaylanan Aktaş, "Bakım yapıyoruz" diye Anadolu yakasında elektrikleri kesiyor. 30 Haziran'a kadar hergün 09.00-15.00 arası kesinti var

BUGÜNKÜ KESİNTİLER
SOĞANLIK Atatürk Caddesi, Çiftehavuzlar Tepegöz Sokak, Göztepe Şair Arşi Caddesi, Çavuşkuşu, Nazenin ve Sayım Sokak, Organize Sanayi Bölgesi, Carrefoursa, Çubuklu Dedeoğlu, Sazlıdere, Atakent Mahallesi Demiray, Atakan Caddesi.

YARINKİ KESİNTİLER
ATAKENT Mahallesi Çalıkuşu Sokak, Atakan Caddesi, Reşitpaşa Caddesi, İçerenköy Çamlıevler ve Şekerevler Siteleri, Sahrayıcedid Atatürk Caddesi, Göztepe Rıdvanpaşa ve Karanfil Sokak, Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi, Akasyalı Sokak.

24 HAZİRAN CUMARTESİ
YAKACIK Şeyh Şamil, Uğur Mumcu Mahallesi, Göztepe İstasyon Caddesi, Orta ve Tanzimat sokaklar, Ümraniye Organize Sanayi Bölgesi, Kanlıca Mihrabat.

25 HAZİRAN PAZAR
ATAKENT Reşitpaşa, İçerenköy Eston, Çekmeköy, Kadıköy Neşet Ömer, Yakacık Kartal Caddesi.

26 HAZİRAN PAZARTESİ
UĞUR Mumcu Mah., Feneryolu Mazhar Osman ve Tuğlacıbaşı Yıldıray Sokak, Göztepe Taş Mektep, Güvenç, Kavacık Otağtepe, Çakmak Mah. Ortanca Sokak.

27 HAZİRAN SALI
GÖZTEPE Papatyalı Sokak, Cemil Topuzlu Caddesi, Kozyatağı Kireçhaneler, Adile Naşit, Osman Nuri ve Batman Sokak, NATO Yolu Kıbrıs Caddesi, Ihlamurkuyu, Alemdağ Caddesi, Küçüksu Hekimbaşı Caddesi.

28 HAZİRAN ÇARŞAMBA
UĞUR Mumcu Şeyh Şamil Caddesi, Akşemseddin Caddesi Papatya Sokak, Anadolu Hisarı Çiftlik Caddesi, Kadıköy Hafız İmam ve Orta Sokak.

29 HAZİRAN PERŞEMBE
ATAKENT Mahallesi Yavuztürk Mahallesi Okul Caddesi, Fıratpaşa Caddesi, Cemil Topuzlu Caddesi Dr. Kazım Akay Sokak, Erenköy Ethem Efendi Sadi Yaver Ataman Sokak, Ömerpaşa Caddesi, Hekimbaşı Hanlı Caddesi, Uğur Mumcu Mahallesi Gelincik ve Sardunya Sokak.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır