kapat

24.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Özbek pilavı
Malzemesi:
* 1 kuzu kol (6 parça halinde)
* 500 gr. pirinç
* 4 adet havuç
* 50 gr. fıstık
* 50 gr. kuş üzümü
* 4 adet soğan
* 250 gr. margarin
* 50 gr. salça

HAZIRLANIŞI:
Tencerede 250 gr. margarini eritin, soğanı rendeyleyin. Soğanlar hafif pembeleşinceye dek kavurup 50 gram salça ilave edin. Bu karışımın içine 50 gram fıstık, 50 gram kuş üzümü, havuç ve kuşbaşı koyun etini ekleyip, kavurun. Sonra üzerine su ve tuz ilave edin. Kuzu etinin pişmesine yakın pirinci ekleyin ve kısık ateşte tencerenin ağzı kapalı olarak suyunu çekmesini bekleyin. Suyunu çektikten sonra ateşten alın ve servis yapın.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır