kapat

24.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Arkadaşlarınızla eğlenceli çalışmalar yapabilirsiniz. Kova'daki Ay'ın Neptün'le birleşmesi, çevresel faktörlerin çalışmalarınız üzerinde belirlenemez etkiler yapabileceğini gösteriyor.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Meslek yaşantınızda ön planda olabileceğiniz ve yaratıcı fikirlerinizle göz doldurabileceğiniz bir gün. Çalışmalarınızın sonucunu maddi olarak alabilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Bugün Kova'daki Ay'ın Neptün'le birleşmesi ve burcunuzdaki Güneş'le yaptığı rahat açı uzaklarla ilişkilerinizde beklentilerinizin ve hayallerinizin gerçekleşebileceğine işaret ediyor.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Sezgilerinizin güçlü olabileceği ve kendinize dönük olmaktan hoşlanacağınız bir gün. Cinselliğinizi yoğun olarak hissedebilir ve bunu sevdiğinizle paylaşmak isteyebilirsiniz.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Karşıt burcunuz Kova'da Neptün'le birleşen Ay'ın durumu ikili ilişkilerinizde duygusal ve kararsız bir tutum izleyebilirsiniz. Bugün eşinizin ya da ortağınızın fikirlerinden kolaylıkla etkilenebilirsiniz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) İşyerinizde yaratıcı fikirleriniz sayesinde beğenilebilirsiniz. Ay'ın Neptün'le birleşmesi bilinçaltı sıkıntılarınızın sağlığınız üzerinde belirlenemeyen etkiler yaratabilir.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Ay'ın Kova'da Neptün'le birleşmesi aşkta rahat bir günde bulunduğunuza ve beklentilerinize karşılık bulabileceğinize işaret ediyor. İkili ilişkilerinizde, iletişimle problemlerinize çözüm bulabilirsiniz.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Bugün aile fertlerinizden size manevi destek olmalarını bekleyebilirsiniz. Sezgilerinizin ve yaratıcılığınızın güçlü olduğunu fark edebilir bu yönde çalışmalar yapabilirsiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Bugün yazılı ve sözlü iletişiminizde yaratıcı düşüncelerinizden faydalanabilir, ama zaman zaman kararsızlık çekebilirsiniz. Anlaşmalarınızda eşinizin fikrine ihtiyaç duyacaksnız.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Maddi konularda hayalci ve kararsız davranabileceğiniz bir gün. Sürpriz para hareketleri harcamalarınızı artırabilir ve kaynaklarınızı günlük işlerinizi yoluna koyabilmek için kullanabilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Burcunuzda Ay'la birleşen Neptün, aktif bir hayal gücüne sahip olabileceğinizi belirtiyor. İkili ilişkilerinizde hassas ve duyarlısınız. Objektif olmakta güçlük çekebileceğiniz bir gün.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) İç dünyanızın çok renkli olacağı ve yaratıcı çalışmalarla ilgilenmek isteyebileceğiniz bir gün. Geleceğe yönelik planlar yapmak için uygun bir zaman.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır