kapat

13.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ecevit: Basın gelsin açıklama yapacağım
Başbakan Ecevit, sağlığı ile ilgili ciddi sorunlar olduğu iddialar üzerine, dün akşam saat 18.00'de açıklama yapma kararı aldı.

Doktoru Arif Abacı, sabah kontrolden geçirmiş olmasına rağmen, öğleden sonra ikinci kez Ecevit'in evine gitti ve spekülasyonlar nedeniyle basının karşısına çıkmak isteyen Ecevit'i bir kez daha muayene etti.

Doktorun bir engel bulunmadığını söylemesi üzerine Ecevit, basın mensuplarına "Anadolu Ajansı, TRT ve 5 tane muhabir gelsin" diye haber yolladı. Basın mensuplarının TRT ve Anadolu Ajansı dışında gidecek muhabirler üzerinde anlaşamaması nedeniyle, sadece TRT ve Anadolu Ajansı muhabirleri Başbakan'ın evine girdi.

Ecevit, diğer muhabirlerin neden gelmediğini sordu. Her muhabirin içeriye girmek istediği, bu nedenle anlaşma sağlanamadığı belirtilince Ecevit, "O zaman parça parça basını içeriye alalım" dedi.

Ecevit, basın mensuplarıyla yaptığı kısa süreli sohbette, özellikle ayakta durmaya özen gösterdi. Ecevit bir anlamda, kamera ve fotoğraf makinelerine "Ben ayaktayım, iyiyim..." mesajı verdi.

Erhan SEVEN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır