|
Kabak Topları
MALZEME:(4 Kişilik)
* 1 su bardağı haşlanmış fasulye
* 2 çorba kaşığı tahin
* 2 çorba kaşığı sirke
* 1 çorba kaşığı zeytinyağı
* 1 adet yumurta
* 1 adet domates
* 1 adet soğan
* 3 dal maydanoz, tuz
|
HAZIRLANIŞI:
MARGARİN tencereye alıp eritin. Mantarları irice doğrayıp yağın içine atın. Karıştırarak yumuşayana kadar pişirin. Patatesleri küp küp doğrayın. Mantarların yanına ilave edin. Soğanı yemeklik doğrayıp, tuzla birlikte tencereye koyup kavurun. Tavukları parmak uzunluğunda doğrayın. Biraz karıştırdıktan sonra 1 tatlı kaşığı köri serpin. Tencerenin kapağını kapatın. 10 dakika daha piştikten sonra kapağını açıp, malzemeleri karıştırın. Suyunu çektiği zaman tencerenin altını kapatın.
|
Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır
|