kapat

13.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
'Çocuk' hâlâ yayında
Zonguldaklı genç DJ'in 'Bu çocuk hâlâ yayında mı' isimli 9 gün 4 saatlik dünya rekoru denemesini noter tescil edecek.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Değişim FM adlı yerel bir radyoda DJ'lik yapan Özgür Barış, Türkiye ve Dünya rekorunu kırmak için noter huzurunda kesintisiz yayın yapıyor. Yedi gün boyunca uyumadan yayınına devam eden Barış, önceki sabah 7 günlük Türkiye rekorunu kırmayı başardı.

Yayının 8. gününü de tamamlayan genç DJ, "Şimdiki hedefim 9 gün 4 saatlik Dünya rekorunu kırmak. Dinleyicilerimin de desteği ile bu rekorun da sahibi ben olacağım" dedi.

BU ÇOCUK UYUMAZ MI?
"Bu çocuk hala yayında mı?" sloganıyla yola çıkan ve dinleyicilerinden de büyük bir destek alarak dünya rekorunu kırmaya çalışan DJ Özgür Barış, "Bu şartlarda rekoru kırmam zor olmayacak" şeklinde konuştu. Uykusuzluğa direnen 'inatçı DJ' gece gündüz yayında olmaktan keyif alıyor. Zonguldaklılar'ın da yakından takip ettiği rekor denemesinde, dinleyicileriyle radyodan sohbet de ediyor.

Ali Rıza TIĞ (SHA)

Asıl rekortmen noter
Karadeniz Ereğli 2. Noter Başkatibi Mustafa Bilgin de, "DJ arkadaşımız Özgür Barış, 4 Nisan günü sabah saat 07.00'da başladığı canlı yayını başarıyla sürdürüyor. 168 saatlik Türkiye rekorunu kırdı. Türkiye'de ilk kez noter huzurunda resmi bir rekor kırıldı. Arkadaşımız şimdi dünya rekoruna gidiyor. Onunla birlikte biz de noter olarak çalışma rekoru kıracağız" dedi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır