kapat

13.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Sabancı: Benim gönlüm parlamentonun içinde
SABANCI Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sakıp Sabancı, sağlık alanında yaptığı hizmetlerden dolayı Türkiye Sağlık Çalışanları Eğitim ve Dayanışma Vakfı tarafından onur ödülüne layık görüldü.

Sabancı, ödülünü Çankaya Köşkü'nde düzenlenen bir törenle Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in elinden aldı. Sabancı'ya ödülünü veren Demirel, "Daha çoklarına layıksın" diye konuştu.

LAYIK İNSANLAR VAR
Basın mensuplarına sağlığın öneminden bahseden Sabancı, bir gazetecinin, "Sayın Başbakan da hastalandı, pek dikkat etmiyor galiba" hatırlatması üzerine, şöyle dedi: "Böyle kritik günlerde sayın Cumhurbaşkanımızın ayrıldığı bir dönemde hem de Başbakanlık'ta da ayrıca sağlık meselesi Allah göstermesin, bir an evvel, bir saat evvel sağlığa ulaşsınlar. Verimli işler bekliyor bizi, koşarak çalışmalar bizi bekliyor. İnşallah sağlıklı günleri hemen görelim."

Sabancı, "Gönlünüzden cumhurbaşkanlığı geçtiğini biliyoruz, ne düşünüyorsunuz" sorusuna ise şöyle yanıt verdi: "Cumhurbaşkanlığı çok kutsal bir yer. Çok layık insanlar var. Gönlüm benim parlamentonun içinde. Oradan çözüm olmalı, oradan gelmeli. Herkesin birleşebileceği el ele vereceği bir kişiyi bulacakların-dan eminim. Görevliler, milletin vekilleri bunu yapacaklar. Çıkmak zorunda başka çaremiz yok." "Bir adayınız var mı?" sorusuna ise gülerek karşılık veren Sakıp Sabancı, şunları söyledi: "Hayır. Oyumu, vekaletimi milletvekillerine verdim. Herkes oyunu milletvekillerine verdi. O milletvekilleri bu duyguları düşünceleri değerlendirir en iyisini yaparlar."

Fatih ATİK


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır