kapat

13.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Dönüşü muhteşem oldu!
Ameliyatla cinsiyet değiştiren Yücel Bekar, kız olarak çıktığı Zile'ye erkek olarak geri döndü. Bekar, "Önce iş, sonra eş arıyorum" dedi.

TOKAT'IN Zile ilçesindeki evinden ayrılan Yücel Bekar (29), geçtiğimiz yıl Malatya'ya giderek Turgut Özal Tıp Merkezi'nde temizlik işçisi olarak işe başladı.

Hayatı boyunca bir erkek gibi yaşayan Yücel, burada tanıştığı Plastik Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Gürlek'e cinsiyet değiştirme kararını açıkladı.

Ailesinden habersiz bıçak altına yatan Yücel, bir seri operasyonun ardından erkek oldu. 5 ayrı lokal ameliyat geçiren Yücel, önceki gün taburcu oldu. Köyüne dönüp annesi Ümmü Gülsüm Akıncı'nın elini öpen Yücel, "Kendimi bomba gibi hissediyorum. Önce iş, sonra da eş istiyorum" dedi. Annesine de kendisinin bakacağını belirten Yücel, "Maddi durumumuz iyi değil. Kızken bazı kızlara ilgi duydum.

Şimdi tamamen kızlara ilgi duyuyorum. İşime girdikten sonra gelin adayını da bulacağım. Daha sonra da çocuk sahibi olmak istiyorum. Halimden utanmıyor, aslıma döndüğüm için gurur duyuyorum. Bir de askerlik yapmak istiyorum. Bunun için de yetkililerle görüşeceğim" dedi.

'ANNESİ KIZ ARIYOR'
Anne Ümmü Gülsüm Akıncı, "O hep erkek olarak yaşadı. 26 yaşına kadar kız olarak bildiğim Yücel'im şimdi aslan gibi delikanlı olmuş. Gazetelerden öğrendiğimde şok olmuştum.

Ama Yücel'in hareketleri hep erkek gibiydi" dedi. "2 oğlum bir kızım vardı. Yücel de erkek olunca, 3 oğlum oldu. 55 yaşında kızsız kaldım" diye konuştu.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır