kapat

13.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Turkport'ta yenilik var
Türkiye'nin ilk ve tek medya portalı Turkport her geçen gün büyüyor.

Turkport, müzik ve eğlence kanalı "Kisstasyon"u yayına soktu. Kisstasyon, dünyadan ve Türkiye'den en taze müzik haberlerinden listelerdeki son duruma, burç yorumlarından MP3 arşivine, ünlü sanatçılarla yapılan söyleşilerden sohbet odalarına kadar pek çok alanda "eğlence" düşkünlerine hitap ediyor.

Kiss Müzik, Kiss FM ve ATV Pop 40 işbirliğiyle hazırlanan "Kisstasyon" daha pek çok sürprizi kullanıcılara sunacak uçuk kaçık bir kanal! Çok yakında Kisstasyon'da Kiss FM ve Radiosport'un yayınları canlı olarak da dinlenebilecek.

Kısa süre önce yayına giren Turkport Spor Kanalı ise hızlı, doyurucu ve kapsamlı haberleriyle kullanıcılara geniş bir içerik sunmaya devam ediyor. Sporseverler, Haşmet Babaoğlu yönetimindeki Futbol Forum ve Kaan Kural yönetimindeki Basketbol Forum'da birbirleriyle ve usta yazarlarla tartışla olanağını buluyor. Ayrıca önemli maçları dakika dakika, gol gol İnternet'ten takip ederek.

VİDEOLU HABER
Türkiye'nin en hızlı ve doyurucu "Son Dakika Haberleri"ni sunan Turkport, bir kaç gün içinde videolu haber yayınına başlıyor. ATV haber bültenlerini internete yansıtarak günün gelişmelerinin görüntülü olarak izlenmesi de sağlanabilecek. Yani, ATV'nin 10.00, 13.00 ve 17.00 haberleri artık aynı zamanda internettte olacak.

Ayrıca çok yakında deneyimli gazeteci Coşkun Aral ve ekibinin hazırladığı "Haberci" ve Nebil Özgentürk'ün ustaişi belgeseli "Bir Yudum İnsan" da özel tasarımlarıyla sayfalarımızdaki yerlerini alacaklar.

Hepinize iyi sörfler...


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır