kapat

13.04.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yaşlanmayı önleyen ilaç
Fransız profesörlerin geliştirdiği DHEA isimli hap, cinsel gücü arttırıyor, cildi güzelleştiriyor, hafıza ve kemikleri güçlendirerek yaşlanmayı önlüyor.

DÜNYACA ünlü 2 Fransız profesörü, yaşlanmayı önleyen bir hap geliştirmeyi başardı. Fransa'nın Ulusal Jerontoloji (Yaşlılık Bilimi) Vakfı Başkanı Profesör Françoise Florette ile Profesör Pierre Beaulieu'nün bulduğu "DHEA" isimli ilaç özellikle kadınlarda etkili.

60 ile 80 yaşları arasındaki 280 kişi üzerinde, 2 yıl boyunca yapılan klinik testler sonucunda etkileri kanıtlanan ilaç, renk açıcı etkisiyle cildin sararmasını, nemlendirici etkisiyle de kırışmasını önlüyor. Kemik yoğunluğunu arttırıp, erimeyi önleyen hap, cinsel istekleri de yeniden uyandırıyor. Ayrıca hap, en büyük etkiyi yaşlandıkça unutkanlaşanlar üzerinde gösteriyor. Çünkü DHEA, vücutta hafıza hücrelerini öldüren geni etkisiz hale getiriyor. Tek yapamadığı ise arterlerin yaşlanmasını önleyemek.

ŞİMDİDEN MARKETLERDE
DHEA, şimdiden Amerika ve İsviçre'deki dev marketlerde satılıyor. Ancak, tüm kontrolleri tamamlanmadığı için üretildiği ülke Fransa'da henüz piyasaya çıkmış değil. Hapı 30 yıl önce bulduğunu açıklayan Profesör Beaulueu, "Hapı oluşturan karışımların çoğu doğal. Bu bakımdan garip yan etkileri olacağını düşünmüyoruz. Hatta bizler, hiçbir yan etkisi olmayacağından eminiz. Ayrıca ilacın erkekler üzerindeki etkisi kanıtlanamasa da kadınlar üzerinde pek çok gelişme sağlıyor. Ben bu karışımı yıllar önce bulsam da yaşlılık üzerindeki etkilerini yeni keşfettim. Bu hap, 'biyonik insan' yapmasa da insanlarda büyük değişiklikler sağlıyor" diye konuştu.

Nurdan BERNARD


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır