kapat

22.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kanarya'da operasyon
F.Bahçe'nin yeni yönetimi, şampiyonluk için bir dizi önlemler alıyor. Federasyon ve hakemlerle ilişkiler düzeltilecek, camia kenetlenecek ve futbolculara destek verilecek

Federasyon değişecek
F.BAHÇE'DE Aziz Yıldırım ve ekibi radikal atılımlar peşinde. Öncelikle Haluk Ulusoy federasyonunun düşürülmesi için çalışma yapacak olan yönetim, Şenes Erzik veya Ayhan Bermek'in başkan olması için kolları sıvayacak. Hedef, G.Saray'ın federasyondaki üstünlüğüne son vermek.

Camia kenetlenecek
KULÜP içindeki muhalefet ile kenetlenme sağlanacak. Muhalefet, kongreden sonra kulübün başarısı için elbirliğiyle çalışmaya davet edilecek. Başkan Yıldırım'ın, Birleşik F.Bahçeliler Vakfı lideri Aziz Yılmaz ile biraraya gelerek camiada bütünlüğü sağlamaya çalışacağı öğrenildi.

Takım ateşlenecek
LİGDE ilk ikiye girip Şampiyonlar Ligi'ne kalınması için mevcut kadroya sahip çıkılacak. Selim Soydan, oyuncularla görüşüp, istekleri konusunda ayrıntılı rapor hazırlayacak. Sözleşmesi biten oyuncularla tek tek görüşülerek istekleri öğrenilecek. Moral takviyesiyle takımın kalan maçlarda iyi performans göstermesi sağlanacak.

Hakemlerle diyalog
MHK ve hakemler ile diyalog arttırılacak. A klasmanında maç yöneten hakemlerin futbolculara düzenli bir şekilde ders vermesi sağlanacak. Böylece oyuncularla hakemler arasındaki diyaloğun geliştirilip, karşılaşmaların en az hata ile bitirilmesi için ilk adım atılacak.

FERUDUN NİĞDELİOĞLU


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır