kapat

22.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Oğuz Milli Takım'da
Milli Takım Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Oğuz'u Avrupa Şampiyonası kadrosuna da dahil edebileceğini belirtirken, prim konusunda Ay-yıldız'a sahip çıkılmasını istedi

Yarınki Norveç maçı için kampa giren Milli Takım'ın patronu Mustafa Denizli, Oğuz'u Yugoslavya maçı kadrosuna alacağını söyledi. Oğuz'u performansına göre EURO 2000'e de götürebileceğini belirten Denizli, tecrübeli yıldızın F.Bahçe'ye menajer olmasıyla ilgili olarak, "Yeterli deneyimi yok" yorumunu yaptı. Kaleci Engin'den vazgeçmeyeceğini ifade eden Ay-yıldızlı takımın patronu, prim konusunda da Milli Takım'a sahip çıkılmasını istedi.

Norveç zorlu rakip
Denizli, Avrupa Şampiyonası'na güçlü rakiplerle maç yaparak hazırlanacaklarını söylerken, "Norveç de buna uygun bir rakip. Güçlü bir futbol ülkesi. Birçok oyuncusu Avrupa'nın önemli takımlarında oynuyor. Yüksek tempolu bir maç olacak. Bu karşılaşmada hem rakibimizi tanıyıp hem de kendimizi test edeceğiz" dedi.

Doping kazasına dikkat!
Denizli, ligin rengi belli olduktan sonra, takımların programını baltalamadan futbolcuları hafta içinde kampa alacağını belirtti. Denizli, "Rekabeti artırmak için kadronun genişlemesinden yanayız. Mart ayında UEFA'ya 35 kişilik liste bildireceğiz. EURO 2000'de bu rakam 22'ye düşecek" dedi. Doping kontrollarının artık kamplarda yapılacağını ifade eden Denizli, "Herkes yediğine içtiğine dikkat edecek" ifadesini kullandı. Bu arada sakatlıkları süren Alpay ve Rüştü de moral amacıyla kampa katıldı.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır