kapat

22.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Yumuşak tartışma
"Tarabya'da bizim uşaklar, Etiler'de yumuşaklar" diyen İsmail Türüt'e, Fatih Ürek, Aldo, Dr.Bilal ve Aydın cevap verdi: Ona hiç yakıştıramadık

İsmail Türüt'ün 'espri' diye ettiği sözler, sanat dünyasını karıştırdı. Televizyonda yaptığı bir açıklama sırasında "Tarabya'da bizim uşaklar, Etiler'de yumuşaklar" diyen Türüt, Etiler'deki müzikhollerde çalışan sanatçıların tepkisini çekti. Fatih Ürek, Aldo ve Dr. Bilal ve Aydın bu tür konuşmaları İsmail Türüt'e yakıştıramadıklarını söylediler.

"YANLIŞ ANLAŞILDI"
İsmail Türüt ise, yanlış anlaşılmaktan şikayetçi. O anda irticalen konuştuğunu kafiye uysun diye ağzından öyle bir şey kaçırdığını anlatan Türüt, gerekirse özür bile dileyeceğini belirterek "Bütün samimiyetimle şunu anlatmak istiyorum. Hiçbir art niyetim yok. Sizi kandırabilirim ama Allah'ı kandırmam imkansız. Kimseyi rencide etmek istemedim. Cinsi, rengi ne olursa olsun. Ben insanları çok seviyorum. Üstelik, başta Aydın olmak üzere Fatih ve Bilal'le nasıl dost olduğumu herkes bilir. Ne olur iyi niyetimden kimse şüphe etmesin." Türüt sözlerine şunları ekledi:

"Ayrıca, Etiller de çalışan sanatçıların hepsinin yumuşak olmadığını herkes kadar ben de biliyorum. Eğlencenin adresi Etiler'dir dediler ben ona tahammül edemedim. Çünkü, eğlencenin birinci adresi Tarabya'dır."

Ali ÖZTÜRK/Magazin Servisi


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır