kapat

22.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Santana, küçükken cinsel tacize uğramış
Son albümü "Supernatural" ile müzik listelerini altüst eden Carlos Santana, 40 yıldır sakladığı sırrını açıkladı: Küçük bir çocukken cinsel tacize uğradım...

LATİN ezgileriyle bezediği rock müzik parçalarıyla harikalar yaratan yılların sanatçısı Carlos Santana, bir televizyon programında yaptığı itirafla hayranlarını şaşırttı. 52 yaşındaki müzisyen, bir sohbet programında çocukken cinsel tacize uğradığını açıkladı. Sanatçı, 11 yaşında başlayan tacizlerin, yaklaşık 2 yıl sürdüğünü belirtti. Tacizlerden sonra tedavi gördüğünü söyleyen Santana, "Bu hayatımın en kötü hatırası. Çok acı çektim ancak tedavi gördükten sonra kendimi kötü, korkmuş ve suçlu hissetmekten kurtulabildim" dedi.

YARDIMSEVER SANATÇI
Geçmişin kötü anılarından kurtulduğu günden bu yana çocuklara daha fazla yardım edebilmek için çalışan Santana, eşi Deborah ile birlikte yardıma muhtaç çocuklar için çalışacak Milagro vakfını kurdu. El Salvador'da da bir konser veren müzisyen, çocuklar için harcanmak üzere 100 bin dolar topladı. "Supernatural" adlı albümü ile yılın en iyi rock müzik sanatçısı ödülünü kazanan Santana, yarın verilecek olan Grammy müzik ödüllerinde de 10 dalda aday.

DIŞ HABERLER


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır