kapat

22.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Fırıncıya ölüm tehdidi
Bağcılar'da halka ucuz ekmek satan fırın sahibine telefonla tehdit yağıyor

BAĞCILAR Fevzi Çakmak Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan ve 10 yıldır Yazgan Ekmek Fabrikası olarak hizmet veren fırının sahibi Hikmet Yazgan'a ucuz ekmek sattığı için telefonla tehditler yağıyor.

Üç yıldır halka ucuz ekmek satttıklarını söyleyen Hikmet Yazgan, ölüm tehdidinin İstanbul Fırıncılar Odası'na bağlı Bağcılar Temsilciliği tarafından yapıldığını söyledi.

Her gün tehditlerin çoğaldığını söyleyen Yazgan, "16 Şubat tarihinde fırının önünde önce bir kulübe kuruldu ve Fırıncılar Odası tarafından halka 50 bin liradan ucuz ekmek satıldı. Bu duruma Belediye müsaade etmedi ve aynı gün kulübe buradan kaldırıldı. 17 Şubat tarihinde ise bu kez fırının önüne ekmek yüklü bir kamyon geldi ve 50 bin liradan ekmek satmaya başladı. Bu duruma da polis ve belediye zabıtaları engel oldu." 3 yıldır kendi fiyatını kendisinin belirlediğini ve bu yüzden Fırıncılar Odası'nın yapmadığını bırakmadığını söyleyen Yazgan, "Halka buradan ucuz ekmek satıyorum. Ekmek satışlarımı direk imalattan vatandaşa gerçekleştiriyorum. Hiçbir bakkala veya markete vermiyorum. 18 Şubat'ta Bağcılar Kaymakamlığı'na giderek bana yapılanları anlattım. Serbest piyasa ekonomisine göre ekmeği 75 bin liradan satıyorum" dedi.

RAMAZAN YAZGAN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır