kapat

22.02.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
microbanner
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA KISA KISA

Davos'ta çığ düştü
İsviçre'nin Davos kasabasındaki Meierhof-Telli kayak pistine çığ düştü. En az 10 kişinin çığ altında kaldığı bildirildi. Davos'a bir kilometre mesafedeki bölgede helikopterler ve köpeklerle arama çalışmaları başlatıldı. Bir kişi kurtarıldı. İtalya'nın kuzeyinde Val di Mazia bölgesinde de çığ düştüğü, çığ altında kalan kayakçılardan 4'ünün öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Berlin'de tifo alarmı
Almanya'nın başkenti Berlin'deki Tegel havaalanında tifo alarmı verildi. Havaalanı basın sözcüsü, İtalya Havayolları'na ait bir uçakla Berlin'e gelen bir kadın yolcuda tifo mikrobu bulunduğunu belirtti. Sözcü, uçak personeli ve 50 yolcunun karantina altına alındığını kaydetti. Karantinanın ne kadar süreceği açıklanmazken, Gana'dan gelecek yolcular kontrol edilecek.

Suudiler kadın kesti
SUUDİ Arabistan'da kocasını yakarak öldürmekten suçlu bulunan Feyza Bin Hmoud El Jawfi adlı kadın idam edildi. Ülkenin kuzeyindeki Arar kentinde yaşayan Feyza, kocası uyuduğu sırada yatak odasını ateşe verdi. Yangını çıkardıktan sonra da odanın kapısın kilitledi ve evden çıktı. Tutuklanarak şeriat yasalarına göre yargılanan kadın, kafası kesilerek idam edildi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır