kapat

15.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Halilagiç savaşı
Beşiktaşlı yöneticiler Curoğlu ve Uğurluoğlu, İstanbul Menajeri Sezgin'le dün pazarlığa oturdu. Gazeteciler gelince görüşme yarıda kesildi. Trabzonspor yarın devreye giriyor

Ali Eren ile sorunlar yaşayan ve Hengen'i gönderme kararı alan Beşiktaş, rotasını İstanbulsporlu Halilagiç'e çevirdi. Dün asbaşkan Fahrettin Curoğlu, yönetici Recai Uğurluoğlu ve antrenör Ahmet Akcan, sarı-siyahlı kulübün menajeri Adnan Sezgin ile Swiss Otel'de Halilagiç için pazarlık masasına oturdular. Ancak görüşme, basın mensupları tarafından öğrenilince yarıda kesildi.

Bonserviste indirim
Menajer Adnan Sezgin "İki taraf transfer şartlarını birbirine sundu. Artık değerlendirme yapacağız" açıklamasını yaparken İstanbulspor'un takas yapmayı düşünmediği, ancak daha önce 5 milyon dolar olarak açıklanan bonservis bedelinde 3.5 milyon dolara kadar bir indirim yaptığı öğrenildi. Görüşmeler bugün de devam edecek.

Ali Eren de Jet-Pa yolunda
Trabzon'un da transfer listesinde bulunan Halilagiç için başkan Yılmaz, salı veya çarşamba günü Adnan Sezgin ile bir görüşme yapacak. Bu arada Beşiktaş'ın gözden çıkardığı Ali Eren'in İrlanda maçından önce Jet-Pa Başkanı Fadıl Akgündüz ile görüştüğü bildirildi. Görüşmeyi doğrulayan Ali Eren, "İki taraf anlaşırsa bu iş olur" dedi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır