kapat

15.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Trafik cefası yerine deniz sefası!
Beşiktaş Belediye Başkanı Yusuf Namoğlu arkadaşımız Engin Akbaş'la beraber Beşiktaş'tan Bebek'e gidişi karadan ve denizden test etti..

GENİŞLETİLEMEZ
AVRUPA yakasında Boğaz yolu yıllardır tıkalı. Özellikle Kabataş-Bebek arasında trafik yoğunluğu insanları çıldırtacak ölçülere varıyor. Bu tıkanıklık çözümsüz. Çünkü güzergahta çok sayıda tarihi eser ve koruma altında yeşil alan var. Bunlara rağmen yolun genişletilmesi kesinlikle mümkün değil.

ÇÖZÜM DENİZ
DURUM böyle olunca, dikkatler denize yöneliyor. Beşiktaş Belediye Başkanı Yusuf Namoğlu da çözümü denizde aramaya karar verdi. Motorcu esnaf odasıyla görüştü, Beşiktaş-Bebek arasında motor seferlerini başlatmanın altyapısını hazırladı. Bu çözümü adım adım geliştirdi.

SONUÇTAN EMİN
NAMOĞLU Beşiktaş-Bebek güzergahını trafiğin çok yoğun olmadığı Cumartesi günü, arkadaşımız Engin Akbaş'la beraber karadan ve denizden test etti. Namoğlu ve Akbaş kronometre tuttular; denizden ulaşımın hem daha rahat ve pratik, hem de çok hızlı olduğu ortaya çıktı. Motor seferleri bugün start alıyor.

Seferler yoğun saatlerde
MOTORLAR her sabah 7.15-8.15 arası her 10 dakikada bir Bebek'ten kalkacak; Arnavutköy ve Ortaköy'e uğrayarak Beşiktaş'a ulaşacak. Akşamları 17.30-18.30 arası Beşiktaş'tan yine her 10 dakikada bir kalkan motorlar Ortaköy ve Arnavutköy'e uğrayarak Bebek'e gidecek.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır