kapat

15.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
LOTO garibana çıktı
2 trilyon 879 milyarlık ikramiyenin sahibi Ankara'nın Karayalçın Mahallesi'nde oturuyor. Talihli büyük bir olasılıkla bir gariban...

Sans oyunları tarihindeki en büyük ikramiye Ankara'ya çıktı. Talihli henüz ortaya çıkmadı ama kupon oynadığı bayi belirlendi. Sayısal Loto'nun 157'nci haftasında 6 rakamı tek başına bilerek tam 2 trilyon 879 milyar liranın sahibi olan talihlinin, bu kuponu Ankara Batıkent'te bulunan Musa Şengül'e ait meşrubat büfesi ve loto bayiinde oynadığı belirlendi.

Ankara'da "Karayalçın Mahallesi" olarak bilinen ve eski Belediye Başkanı Murat Karayalçın döneminde yapılan Yenimahalle ilçesine bağlı 200 bin nüfuslu Batıkent'te, "Şengül 2" adlı meşrubat büfesini işleten Musa Şengül, şanslı kuponun 11 Kasım Perşembe günü yatırıldığını söyledi.

GARANTİ ORTADİREK
Büfesinde loto oynayan müşterilerinin büyük bölümünün memur ve işçi olduğunu belirten Musa Şengül şöyle konuştu: "Perşembe günü 564 kişi, toplam 364 milyon 600 bin liralık kupon yatırmış. Talihli büyük ihtimalle ortadirekten, gariban birisi. Muhakkak tanıdığım birisidir. Her gün selam verip aldığım bir kişi olabilir."

Kendisinin de her hafta loto oynadığını, ancak bugüne kadar herhangi bir ikramiye kazanamadığını belirten Şengül, büyük ikramiye talihlisinden kendi adına hiç bir şey talep etmediğini, ama depremzedeler için yardım beklediğini söyledi.

Şengül, "Biz Ankara'ya Erzincan'dan geldik. Deprem felaketini Erzincan'da ben de yaşadım. Talihli müşterimden tek isteğim, depremzedelere yardım etmesidir. Rekor ikramiyenin talihli kişiyi yoldan çıkarmamasını da diliyorum" dedi.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır