kapat

15.11.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Teba
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
"Babaanne" Tina'nın evi
Enerji dolu, kıpır kıpır... 60 yaşına rağmen O, "klasik" babaannelerden değil. Yaşam tarzını yansıttığı evi de babaanne evine hiç benzemiyor!

* Derleyen: Burcu YAKAR
O'nu birkaç dakika seyredince, 60 yaşında olduğuna inanamıyorsunuz. Günün her saatinde enerji dolu ve neşeli olmayı başaran Tina Turner, "90 yaşıma da gelsem çalışacağım. Ben şarkı söylemezsem yaşayamam. Tek istediğim zirvede ve sahnede ölmek," diyor. Böylesine zinde ve aktif olmasında, rahatlığı ve huzuru bulduğu muhteşem malikanesinin de payı büyük. Turner, büyük paralar harcadığı malikanesinin istediği gibi olabilmesi için de tam 4 yılını harcamış. Üstelik ona bir de isim vermiş: Anna Fleur...

"İÇ DÜNYAMIN AYNASI"
Turner, her ne kadar çılgın biri olsa da, evindeyken sakin bir hayatı seviyor. Bu nedenle evini, Fransa'nın ünlü tatil beldesi Cote D'Azur'dan seçti. Sevgilisi Erwin Bach'la birlikte, evlerinin her ayrıntısıyla bizzat ilgilenmiş. Kullanışlı ve sade olmasına özen gösterdikleri evlerinin mobilyalarında, açık renkleri tercih etmişler.

Evini bu kadar büyük istemesinin sebebini, "Misafir ağırlamayı seviyorum. Arkadaşlarımızı evimize davet eder, büyük partiler veririz," sözleriyle açıklıyor

ŞAMPANYA VE MUMLAR
Tina Turner, şampanya ve evinin her odasında yanan mumların kendisine ayrı bir huzur verdiğini söylüyor. Favori rengi kırmızıya ise evinde yer yok.

SALON DEĞİL TERAS
Evin her köşesi lüks ve rahat. Salon- dan terasa çıkıldığında, insan kendini bir başka salonda sanıyor.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır