kapat

06.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Sorun Rıdvan'da mı?
İrlanda'yı ezen Türkiye kadrosunda tam 6 Fenerbahçeli var. Moldovan Slovakya'ya iki, Boliç İskoçya'ya bir gol kaydetti. Milli Takım'da coşan bu yıldızlar Fenerbahçe'de niye duruyor?

Hepsi Milli Takım'da oynuyor
MİLLİ Takım İrlanda'yı 3-0 yeniyor. Üstelik takımda 6 F.Bahçeli forma giyiyor. İyi de performans gösteriyorlar. Hazır değiller ama oynuyorlar. Öteki tarafta Moldovan, Romanya'nın maçında 2 gol birden atıyor. Boliç'i hiç adam yerine koymuyorum. Ama Bosna Hersek maçında gidip o da golünü atıyor. Yani F.Bahçeliler, bir yerde kendi takımlarından ziyade milli takımlarda iyi oynuyorlar.

Denizli, daha iyi kullanıyor
DEMEK ki, Mustafa Denizli bu oyunculara daha iyi moral veriyor, nerede ve nasıl oynayacaklarını daha iyi izah ediyor. Öteki tarafta Rıdvan işine ısınmış gibi görünmüyor. Sergen orta alanda Türkiye'nin en iyisi. Alpay yine en iyi defans adamı. Rüştü en iyi kaleci. Ogün ile Abdullah da hep kalburüstü adamlar. Bir tek anlayamadığım Tayfun var. Okan'ın yerine onu oynatıyor Mustafa.

Sorun Ogün ile Abdullah'ta değil
MESELA İrlanda'ya karşı halsizliği o kadar gözükmedi Ogün'ün. F.Bahçe'de top ayağına gelince 3 dakika bakınıyor, ne yapacağını kestiremiyordu. Şimdi bu adama "Hazır değil" diyemezsin. Ayrıca Abdullah'ı da suçlamıyorum. Milli maçta Tayfur ona hiç yardım etmedi, kademelerine girmedi, o da yalnız kaldı. Peki F.Bahçe'de niye böyle oluyor? Adamlar hazır değil, koşamıyor, randıman veremiyor. Öyle bu işte bir bityeniği var.

Murat Yakın büyük hata yaptı
MURAT Yakın da problem. Yöneticilerden birinin oğlu gibi. Gidiyor, gelmiyor. Depremden korkuyormuş. Buradakiler insan değil mi? Geçen sezon her salı İsviçre'ye gitti bu adam. Bir de gizlediler. Gizleyen F.Bahçe'nin başkanı, antrenörü. Anlamıyorum bu Murat'ta büyü mü var? Topu kullanma yeteneğine de sahip. Ama gamsız bir adam. Oyun tarzı da yanlış. F.Bahçe'ye fren yaptırıyor

Rıdvan kampa bile götüremiyor
HOCANIN, yani Rıdvan'ın önemi burada ortaya çıkıyor. F.Bahçe bilinçsiz adamlar yüzünden benliğini kaybediyor. Rıdvan takımını toparlayıp şehir dışında kampa götüremiyor, futbolcuları İstanbul'dan uzaklaştıramıyor. Neden? Çünkü, futbolcular bu işe karşı çıkıyor. Gerçekten çok garip bir durum. Bu ara şunu da söylemeyelim. Milli Takım kazanıyor ama sahaya yanlış çıkan kadroyla kazanıyor.

Milli Takım'ı fazla büyütmeyin
MUSTAFA'NIN da kendisine göre bir mantalitesi var. Diyor ki, "Türkiye liglerine bakmam, kafama göre takılırım" diyor. Zaten baktığı falan da yok. Ligin en iyisi Ümit kadroda yok. Ayrıca İrlanda da, seyrettiğim en kötü milli takımlardan biri. Teknik oyuncularımız var, topu da iyi kullanamıyoruz. Garip bir düzen. Bir Arif ortaya çıkıyor. Topları düzgün önüne alıp gole gidiyor, o kadar.


Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır