kapat

06.09.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
banners
Siber Haber
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Eviniz ve güvenliğiniz için masraf yapabileceğiniz ve sevdiklerinize özel ilgi gösterebileceğiniz bir gün. Aileniz sizin için her şeyden önce gelebilir ve onların yardımıyla bir çok tamamlanmamış işinizi halledebilirsiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Bugün çevrenizle iletişim konusunda oldukça başarılısınız. Bu sıralar, birçok ticari gezi yapabilir, yakınlarınızla fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Eğitim konularında planlı hareket etmek lehinize olacaktır.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Bugün maddi açıdan son derece hareketli geçebilir. Yatırımlarınızı yaparken akılcı olmalı, sezgilerinizden çok bilgilerinize güvenmelisiniz. Spekülasyon ilginizi çekiyor fakat dikkatli olmanızda yarar var.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Ay'ın burcunuzda bulunduğu bugün, kişiliğinizi ortaya koyacak davranışlarda bulunabilir, sevdiklerinize karşı objektif olmakta zorlanabilirsiniz. Sözleriniz ve cazibenizle insanlar üzerinde olumlu bir etki yaratabileceğiniz görülüyor.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Bilinçaltınızdaki birikimler yapıcılığınızı destekliyor. Bu özelliğinizi maddi konulara yönlendirebilirseniz, oldukça kârlı çıkabilirsiniz. Aşk yaşamınızda sabırsız ve coşkulu bir tutum izleyebileceğiniz görülüyor.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Sevgi konusunda yeni arayışlara girebileceğiniz bugün, arkadaş çevrenizde hoş kimselerle tanışabilirsiniz. Davetler, organize çalışmalar ve toplantılar gündeminizi oluşturabilir. İdeallerinizi uygulama fırsatlarını değerlendirmelisiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Meslek yaşamınızda son derece aktif ve başarılı olabileceğiniz bir gün. Fikirlerinizle etrafınızı etkileyebilir ve yeni girişimlerde yer alabilirsiniz. Bu konularda otoritelerden destek alabileceğiniz görülüyor.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Bugün yaşamınızda özellikle yabancı ülkeler ve uzun yollar önemli yer tutabilir. Beklediğiniz haberler ve ziyaretçiler yaşamınızı yönlendirmenize yardımcı olabilir. Seyahat planları gündemde.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Duygularınızdaki iniş-çıkışın oldukça yoğun olabileceği bir gün. Sevdiklerinizle uyum oluşturma ve paylaşma konusundaki çabalarınızın sonuçlarını alabilirsiniz. Burcunuzdaki Mars sabırsızlığınızı arttırıyor.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Sosyal olaylara ve eğlenceye verdiğini önem çevreniz tarafından aranılmanıza neden olabilir. Karşıt burcunuz Yengeç'te bulunan Ay, ikili ilişkilerinizde duygusal destek aradığınıza işaret ediyor. İşbirliği için güzel bir gün.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Bugün sağlığınız ve yarım kalmış işleriniz konuda gerekli girişimleri yapabilirsiniz. Hareket ihtiyacınızı sporla gidercek hem formunuzu koruyabilir, hem de olası sorunlarınızı giderebilirsiniz. Sıkı çalışmaya eğilimli olabileceğiniz bir gün.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Bugün yaratıcılığınızı hayata geçirebilme konusunda oldukça başarılı olabilir, sevdiklerinizle hobilerinizi paylaşabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular ilginizi çekerken, ailenize gerekli vakti ayırmak isteyebileceğiniz bir gün.